mertmete' Alıntı:İnşallah bide su dokunmatik hassasiyeti duzelse çok iyi olucak siz kacgun oldu alalı başta boyleymiydi sarjin bitmesi
mertmete' Alıntı:İade alırlarmı vodafone bayisinden almistim şimdi izmirdeyim yarın aldığım şehre gidiyorum sorucam iade alırlarsa edicem bakalim
[font=arial, tahoma, sans-serif]Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun gereğince, alıcıların teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak, sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Cayma hakkının kullanılması GittiGidiyor'a özel bir durum değildir. Yönetmeliği her kurum uygulamalıdır.[/font]
mertmete' Alıntı:Vodafone değiştirmez zannetmiyorum geçen sene hepsi buradan kulaklık aldım arızalı çıkmıştı iade alıp parayı karta yatirmislardi vodafone bayisi onlar gibi yapmaz zannetmiyorum yarın bi şansımı denicem bakalim
lovecraft' Alıntı:Donanımhaberde bu cihazın başlığında "uyku moduna" geçmediği, telefonun sürekli uyanık olduğu yazıyor. Bataryanın çabuk bitmesinin sebebi eğer söylenen doğruysa budur. Bunu test etmek için pil geçmişine bakmanız yeterli. Eğer dümdüz uzun bi çizgi varsa "awake" altında, telefon uyumuyor demektir. Bu bir sorun. Güncelleme diyorsunuz ama google bu sorunu ne zaman tespit edip de çözecek. Acaba güncelleme derken sadece yeni android sürümlerinden mi bahsediliyor? Ben bu aletten iyice soğudum okudukça sağı solu. Zaten rootlamadan olmaz benim için. Bari rom atma programını ve orijinal romunu filan paylaşsınlar da millet kurcalayabilsin, rootlamaya çalışsın en azından. Kapalı kutu androidi ne yapayım ben.
Tmp341' Alıntı:lovecraft' Alıntı:Donanımhaberde bu cihazın başlığında "uyku moduna" geçmediği, telefonun sürekli uyanık olduğu yazıyor. Bataryanın çabuk bitmesinin sebebi eğer söylenen doğruysa budur. Bunu test etmek için pil geçmişine bakmanız yeterli. Eğer dümdüz uzun bi çizgi varsa "awake" altında, telefon uyumuyor demektir. Bu bir sorun. Güncelleme diyorsunuz ama google bu sorunu ne zaman tespit edip de çözecek. Acaba güncelleme derken sadece yeni android sürümlerinden mi bahsediliyor? Ben bu aletten iyice soğudum okudukça sağı solu. Zaten rootlamadan olmaz benim için. Bari rom atma programını ve orijinal romunu filan paylaşsınlar da millet kurcalayabilsin, rootlamaya çalışsın en azından. Kapalı kutu androidi ne yapayım ben.
O sorun Google'ın değil General Mobile'ın sorunu.