R
Rygebin
Forumu stock rom konusuna nasıl kurulacağını ve hızlı almak isteyenler için anlatimi ni yaptım deneyebilirsiniz.benshannon' Alıntı:Turkcell 4G kullananlara geldi mi? Yoksa daha beklememiz gerekiyor mu?
Forumu stock rom konusuna nasıl kurulacağını ve hızlı almak isteyenler için anlatimi ni yaptım deneyebilirsiniz.benshannon' Alıntı:Turkcell 4G kullananlara geldi mi? Yoksa daha beklememiz gerekiyor mu?
bgenc' Alıntı:Ben güncellerken hata aldım. Sanırım roottan dolayı.
bgenc' Alıntı:Arkadaslar bu guncellemede inen dosya nereye iniyor? Bir turlubulamiyorum. Bulsam belki CWM veya Philzle kurabilirim diyorum. Ne dersiniz?
Rygebin' Alıntı:bgenc' Alıntı:Arkadaslar bu guncellemede inen dosya nereye iniyor? Bir turlubulamiyorum. Bulsam belki CWM veya Philzle kurabilirim diyorum. Ne dersiniz?
Dosyayı çıkardım forumda paylaştim hayır yükleyemezssiniz bilgisayar lazım..
bgenc' Alıntı:Rygebin' Alıntı:bgenc' Alıntı:Arkadaslar bu guncellemede inen dosya nereye iniyor? Bir turlubulamiyorum. Bulsam belki CWM veya Philzle kurabilirim diyorum. Ne dersiniz?
Forumdaki dual degil ki...
Rygebin' Alıntı:bgenc' Alıntı:Rygebin' Alıntı:bgenc' Alıntı:Arkadaslar bu guncellemede inen dosya nereye iniyor? Bir turlubulamiyorum. Bulsam belki CWM veya Philzle kurabilirim diyorum. Ne dersiniz?
O zaman kurmadan adb logcat ten inen linki bulun .. Oradaki linki bana atın.
Kurduysanız da iş işten geçti..
Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:bgenc' Alıntı:Rygebin' Alıntı:bgenc' Alıntı:Arkadaslar bu guncellemede inen dosya nereye iniyor? Bir turlubulamiyorum. Bulsam belki CWM veya Philzle kurabilirim diyorum. Ne dersiniz?
Ben dual kullanıyorum. Güncelleme henüz gelmedi ama illaki 2-3 gün içinde gelecek. Ota zip dosyasını nasıl yakalarım? Bir arkadaş SD kök dizininde rastgele sayılarla ismi olan bir şey olur onu güncelleme yapmadan kopyala demiş doğru mudur? Yoksa ota dizini neresidir?
Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:bgenc' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Dosyayı çıkardım forumda paylaştim hayır yükleyemezssiniz bilgisayar lazım..
Ben dual kullanıyorum. Güncelleme henüz gelmedi ama illaki 2-3 gün içinde gelecek. Ota zip dosyasını nasıl yakalarım? Bir arkadaş SD kök dizininde rastgele sayılarla ismi olan bir şey olur onu güncelleme yapmadan kopyala demiş doğru mudur? Yoksa ota dizini neresidir?
Hayır yanlış demiş öyle olsa ben alırdım..
O dosya system klasörü içinde.. Onun içinde root gerekiyor. Root yaparsanız güncellemeyi yapamayacaksınız o yüzden anlamınd pek yok gelince pm atın teamviewerdan size yapalım..
Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:bgenc' Alıntı:Forumdaki dual degil ki...
O dosya system klasörü içinde.. Onun içinde root gerekiyor. Root yaparsanız güncellemeyi yapamayacaksınız o yüzden anlamınd pek yok gelince pm atın teamviewerdan size yapalım..
System read only değil mi? Yani okumak serbest. System içindeki bir dosyayı kopyalamak buna dahil değil mi?
Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:O zaman kurmadan adb logcat ten inen linki bulun .. Oradaki linki bana atın.
System read only değil mi? Yani okumak serbest. System içindeki bir dosyayı kopyalamak buna dahil değil mi?
Hayır rootsuz yazdıramazssınız.
Bilmiyorum tam dizilim yerini ama system klasörü değil yanlış dedim zaten, tam klasörün ismini bulurum..Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Hayır yanlış demiş öyle olsa ben alırdım..Nhmanas' Alıntı:Ben dual kullanıyorum. Güncelleme henüz gelmedi ama illaki 2-3 gün içinde gelecek. Ota zip dosyasını nasıl yakalarım? Bir arkadaş SD kök dizininde rastgele sayılarla ismi olan bir şey olur onu güncelleme yapmadan kopyala demiş doğru mudur? Yoksa ota dizini neresidir?
Hayır rootsuz yazdıramazssınız.
Hocam gelen güncelleme /system klasöründe ise o dizindeki her şeyi rootsuz kopyalarız. Hatta emin olmak için biraz önce denedim. Root olmamasına rağmen örnek olarak build.prop dosyasını SD karta kopyaladım