monvance
Aktif Üye
öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. konu acmayali baya oldu. ben şu telefon ekranının kaydederken sistemin sesini bı turlu kaydetmedigini farkettim. ancak mic ile kaydedilebilir. oda sıkıntılı çünkü belki odadaki seslerin duyulmasını istemiyoruz. bu konu bı nevi beyin fırtınası olucak acaba nasıl olabilir bunu nasıl halledebiliriz diye. benim aklımda bir fikir var buradaki yazilimdan anlayan hocalarımdan cevap bekliyorum.
öncelikle internette gezerken böyle bir kablo buldum. şimdi bunu normal 3.5mm telefon çıkışımıza taksak. ve ardından:
bu tür iki tarafida 3.5 mm olan bı kabloyla ikisini baglasak. acaba telefonun kulakliga verdiği sesi bu kablolar sayesinde mikrofona aktarabilir miyiz?
Not:Eğer anlamazsınız photoshopla felan birleştirir tekrar bı fotoğraf daha yüklerim.
öncelikle internette gezerken böyle bir kablo buldum. şimdi bunu normal 3.5mm telefon çıkışımıza taksak. ve ardından:
bu tür iki tarafida 3.5 mm olan bı kabloyla ikisini baglasak. acaba telefonun kulakliga verdiği sesi bu kablolar sayesinde mikrofona aktarabilir miyiz?
Not:Eğer anlamazsınız photoshopla felan birleştirir tekrar bı fotoğraf daha yüklerim.