Orochi™' Alıntı:Arkadaşlar hesaplarınızda Sorun görünmüyor Lütfen yeniden aktivasyon talep edin.
hesabınızda sorun bulunmamaktadır yeniden aktivasyon talep edin .samiertekin' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Arkadaşlar hesaplarınızda Sorun görünmüyor Lütfen yeniden aktivasyon talep edin.
merhaba
tekrar aktivasyon kodu gönderemiyorum konulara mesaj atamıyorum yardımcı olur musunuz
husnugs' Alıntı:Foruma hiçbir şekilde mesaj yazamıyorum, ve yeni aktivasyon talep ettiğimde aşağıdaki hata uyarısını alıyorum.
"Aktivasyon işlemi forum yöneticileri tarafından onaylandığı için tekrar, aktivasyon maili isteği gönderilemiyor.
(Hata Etiketi: 'activated_by_admin')"
Orochi™' Alıntı:şuan Böyle bir sorun bulunmuyor lütfen yeniden deneyin .
ingsport' Alıntı:Lütfen yardımcı olur musunuz açılan konulara hala tesekkur mesajı yazamiyorum
Birtane admin yokmu bu konuya açıklık getirecek ilgilenilmesini istiyorum..
Orochi™' Alıntı:ingsport' Alıntı:Lütfen yardımcı olur musunuz açılan konulara hala tesekkur mesajı yazamiyorum
Birtane admin yokmu bu konuya açıklık getirecek ilgilenilmesini istiyorum..
Adminler her zaman burda , hesabında sorun olan üyelerin hesabını biz aktifleştiriyoruz ancak siz ve diğer arkadaşların hesaplarında sorun yok
Üye olurken Girmiş olduğunuz E-posta adresi size aitse ve bir sorun yoksa Aktivasyon mailinde sorun çıkmaz
foruma bir tek siz üye olmuyorsunuz her gün Onlarca kişi üye oluyor ve hesaplarını sorunsuz aktif ediyorlar .
ingsport' Alıntı:Sayın admin inanın maileme aktivasyon kodu gelmedi bende mail adresimi değiştirdim şimdi lütfen yardımcı olurmusun banaOrochi™' Alıntı:Adminler her zaman burda , hesabında sorun olan üyelerin hesabını biz aktifleştiriyoruz ancak siz ve diğer arkadaşların hesaplarında sorun yok
Üye olurken Girmiş olduğunuz E-posta adresi size aitse ve bir sorun yoksa Aktivasyon mailinde sorun çıkmaz
foruma bir tek siz üye olmuyorsunuz her gün Onlarca kişi üye oluyor ve hesaplarını sorunsuz aktif ediyorlar .
ameles' Alıntı:Banada gelmio adminler yrdm edin ya nolur kac hesap tada ayni sorun