onur5488
Yönetici
Bu toolu deneyinHocam denedim fakat yukarı da yazdığım hatayı veriyor ''error: cannot load 'recovery.img''' yükleyemiyorum bi türlü
Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]
Bu toolu deneyinHocam denedim fakat yukarı da yazdığım hatayı veriyor ''error: cannot load 'recovery.img''' yükleyemiyorum bi türlü
Hocam bi yardımcı olsanız bağlansanız PC ye yapabilir misiniz biraz acemiyim affola..Bu toolu deneyin
Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]
Hocam lütfen ya
Cihazına uygun gapps'ı indir ve flashla.Hocam bi yardımcı olsanız bağlansanız PC ye yapabilir misiniz biraz acemiyim affola..
[doublepost=1506878996,1506870628][/doublepost]
Hocam lütfen ya
[doublepost=1506959706][/doublepost]TWRP ve ROM yükledim yaptım. Play oyunlar, Haritalar vs yüklü değil + WhatsApp girerken bi uyarı vermişti yazılım hata verebilir gibisinden. Bir de bu Pip idi sanırım arka planda iki ekran açılıyormuş o nasıl oluyor ayarlanıyor
Cihaza uygun gapps nasıl bulacağım bir de başka gapss bulunca sorun çıkmasın ?Cihazına uygun gapps'ı indir ve flashla.
[doublepost=1521143922,1520711912][/doublepost]gm 4g dual kullanıyorum yuklersem olurmu
ROM HAKKINDA
-@addictz10 tarafından derlenmiştir.
-Android sürümü 8.0.0
Substratum Tema Desteği vardır.
Çalışan Özellikler
Wi-Fi Bluetooth Şebeke GPS Sensörler Ses Kamera Çalışmayan Özellikler
Yok
KURULUM
- Verdiğim linkten ROM'u ve Gapps paketini indirip cihazınıza atın.
- Wipeleri yapın.
- TWRP ile önce ROM'u, daha sonra da vereceğim linkten indirdiğiniz Gapps paketini yükleyip cihazı yeniden başlatın.
- TWRP 3.0.2-4 ile kurunuz.
Ekran Görüntüleri
İndirme Linkleri
rom link:
8.0 / pico olanını seçip indirin sonra Twrp den flashlayın
Gapps link:
The Open GApps Project
Romu yukledim hicbir sorunu yok efsane olmuş aradigim guncellik var
ROM HAKKINDA
-@addictz10 tarafından derlenmiştir.
-Android sürümü 8.0.0
Substratum Tema Desteği vardır.
Çalışan Özellikler
Wi-Fi Bluetooth Şebeke GPS Sensörler Ses Kamera Çalışmayan Özellikler
Yok
KURULUM
- Verdiğim linkten ROM'u ve Gapps paketini indirip cihazınıza atın.
- Wipeleri yapın.
- TWRP ile önce ROM'u, daha sonra da vereceğim linkten indirdiğiniz Gapps paketini yükleyip cihazı yeniden başlatın.
- TWRP 3.0.2-4 ile kurunuz.
Ekran Görüntüleri
İndirme Linkleri
rom link:
8.0 / pico olanını seçip indirin sonra Twrp den flashlayın
Gapps link:
The Open GApps Project
The Open GApps ProjectCihaza uygun gapps nasıl bulacağım bir de başka gapss bulunca sorun çıkmasın ?