Bende böyle bir sorun olmadı ARKADAŞ NEDENSE SİZ DE YAŞADIĞINIZ SORUNLARI BEN NİYE YAŞIYOM ANLAMIYOM
Güzel Rom StabilAOSP Extended Cydevs Farkıyla
HATALAR
- Kamera çalışıyor ancak tuhaflık mümkün-
Kurulum için gerekenler:
- TWRP 3.1.0
- Rom ve Gapps paketini cihazınıza atın
- TWRP recoveryi açın.Gelen ekranda select language bölümünden türkçeyi seçip alttaki oku kaydırın
- Temizle > Gelişmiş Temizlik > "Dalvik/ART Önbelleği, Sistem, Veri, Önbellek" bölümlerini tikleyip alttaki oku kaydırın.
- Daha sonra ana ekrandan "Yükle"ye girip rom zipinizi seçin ve alttaki oku kaydırın, işlem bittiğinde isteğinize bağlı olarak root'u rom gibi flashlayabilir yada sistemi yeniden başlat diyip direkt roma geçebilirsiniz.
7
AEX YENİ
MEGA
MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB nowmega.nz
addon-su (14.1/arm)
LineageOS Downloads
download.lineageos.org
Gapps (arm/7.1/pico)
The Open GApps Project
OpenGApps.org offers information and pre-built packages of The Open GApps Project. The Open GApps Project is an open-source effort to script the automatic generation of up-to-date Google Apps packages. All Android versions and platforms supported.opengapps.org
[ORIGINAL][V13][UNIVERSAL][MOD]Ultimate Performance-Blazing Fast Speed On The Go!
Navbar da son kullanılanları etkinleştirmek için ayarlardan ayarlayacanSanırım bu rom, şu ana kadar kullandığım en stabil rom. Ancak tabii ki de birkaç problem var.
Benim karşılaştığım problemler:
-Camera yan duruyor(Sanırım Android 7.1.2 romlarının hepsinde mevcut)
-Play store durduruldu diyor. Ve hiç play store'ye hiç giremiyorum. (F-Droid uygulamasını ve apkpure sitesini kullanıyorum. Benim için pek sıkıntı değil)
-Kare tuşuna basılı tutulduğunda ya da bas çek yapıldığında son kullanılan uygulamalar gözükmüyor. (Gelişmiş seçeneklerden arkaplanda işlem tutma dedim. Şimdilik bir sorun yaşamadım.) (Aynı zamanda gezinme çubuğunu aktif ederseniz oradaki kare tuşu ile bu işlemi rahatça yababiliyorsunuz.)
-Chrome uygulamasından bir şey indirmek istediğinizde hata veriyor. (SD kart bulunamadı diyor. Sanırım bütün Android 7.1.2 romlar da var). Ancak varsayılan olarak gelen via tarayıcısında istediğiniz şeyi indirebiliyorsunuz. Herhangi bir hata vermiyor onda
Birkaç önemli hata varmış gibi gözüküyor ama, çok hızlı çalışan bir rom. Diğer romlarda bazen dokunmatik sıkıntısı oluyor, bazı uygulamalar çalışmayı otomatik durduruyor, çok kasıyor... Vs. Bu romda ise bu tür sorunlar yok. Bu sebeple uzun süre bu romu kullanmayı planlıyorum.
Buradaki adımları uygulayarak artık full gapps flashlayabilirsiniz.AÇIKLAMA
Merhaba arkadaşlar ETAB5 cihazımıza yeniden boyut bölümlendirmesi yaparak sistem bölümünü 1.4GB ye çıkardım önceden 1GB idi.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
KURULUM TALİMATLARI
ÖNEMLİ!
SADECE AOSP EXTENDED ROMUNDA DENENDİ TÜM ROMLARDA FULL GAPPS FLASHLAMAYABİLİR ALAN YETMEYEBİLİR
INDIRME BAĞLANTISI
Gdrive[/ISPOILER]
Bende sorun yoktu ama play store un bir alt sürümünü apk olarak kurup dene sorun çözülmezse rom ve gapps ı yeniden kur ve kurduktan sonra hemen yeniden başlatma ilk önce fabrika verilerine sıfırla ki geçtiğin romdan kalan atıklar ve önbellekler temizlensin yoksa hataya neden oluyor ve eğer bu çözüm de işe yaramazsa romda bir sıkıntı var çünkü rom aosp tabanlı(belki bilmezsin aosp tabanlı romlarda cm tabanlı romlara kıyasen daha çok hata oluyor cm de hata göremiyorsn(1080 p,twitch,vs hariç).)Play store sürekli durduruldu hatası veriyor ve root izni verilemiyor
(Bu arada play store hata verince devre dışı bırakıp etkinleştirince bir süre açılıyor)
Ve bu yöntemle tabletinize full gapps kurabilirsiniz.AÇIKLAMA
Merhaba arkadaşlar ETAB5 cihazımıza yeniden boyut bölümlendirmesi yaparak sistem bölümünü 1.4GB ye çıkardım önceden 1GB idi.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
KURULUM TALİMATLARI
ÖNEMLİ!
SADECE AOSP EXTENDED ROMUNDA DENENDİ TÜM ROMLARDA FULL GAPPS FLASHLAMAYABİLİR ALAN YETMEYEBİLİR
INDIRME BAĞLANTISI
Gdrive[/ISPOILER]
Selamlar, rom u unroot yapabiliyor muyuz veya magisk yükleyebiliyor muyuz? Netflix disney plus vs kullanmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? KARAHASAN7728
Bu arada bendede farklı bir sorun oluşmaya başladı. Pil tüketimi hızlandı nedense sonradan, ayarlardan pile girdiğimde %150 telefon beklemesi tüketiyor pili bunun bi çözümü var mı?Ben bu linkteki magisk zip dosyasını recoveryden kurarak root erişimi aldım.Magisk v21.1 zip - Magisk Manager
Download Magisk v21.1 zip package for your device. v21.1 is a maintenance update from v21.0, mostly addressing bugs, refining some details, and adding new boot image format support (for Pixel 5 and 4a 5G). Frequently Asked Questions Q: Why is X app detecting root? Manually enable MagiskHide in...magisks.com