ATOMİC OS İLE İLGİLİ SORULARI O KONUYA YAZMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİM.
Camera fv uygulamasının eski sürümlerini yükledim. ekran düz gösteriyor. ama fotoğraf çekince fotoyu depoluyor 10-20 saniye sonra tablet kitlenip tekrar başlatılıyor. fotoğraf çekilmezse istediğin kadar programda gezin sorun olmuyor. sanırım depolamayla alakalı bir sorun var.
Hocam şimdi tam olarak tüm hatalar nedir? Android sürümü 7.1 sanırım: Ben bu sürümde en çok gördüğüm hata kamera ve mic sorunuydu, acaba devam ediyor mu? Bunun dışında tarayıcı olarak Brave kullanıyorum bir sorun oluşturur mu Chrome da olduğu gibi? Video görüşme çok yapıyorum Microsoft Teams üzerinden kamera ve mic çalışıyor mu? Kalem ne durumda o çalışıyor mu? Özellikle dikey konum olarak. Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin. Bir de bende TWRP 3.0 var zorunlu mu 3.1 olması?AOSP Extended Cydevs Farkıyla
HATALAR
- Kamera çalışıyor ancak tuhaflık mümkün-
Kurulum için gerekenler:
- TWRP 3.1.0
- Rom ve Gapps paketini cihazınıza atın
- TWRP recoveryi açın.Gelen ekranda select language bölümünden türkçeyi seçip alttaki oku kaydırın
- Temizle > Gelişmiş Temizlik > "Dalvik/ART Önbelleği, Sistem, Veri, Önbellek" bölümlerini tikleyip alttaki oku kaydırın.
- Daha sonra ana ekrandan "Yükle"ye girip rom zipinizi seçin ve alttaki oku kaydırın, işlem bittiğinde isteğinize bağlı olarak root'u rom gibi flashlayabilir yada sistemi yeniden başlat diyip direkt roma geçebilirsiniz.
[hide]
AEX-N ESKİ
MEGA
MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB nowmega.nz
AEX YENİ
MEGA
MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB nowmega.nz
addon-su (14.1/arm)
LineageOS Downloads
download.lineageos.org
Gapps (arm/7.1/pico)
The Open GApps Project
OpenGApps.org offers information and pre-built packages of The Open GApps Project. The Open GApps Project is an open-source effort to script the automatic generation of up-to-date Google Apps packages. All Android versions and platforms supported.opengapps.org
[ORIGINAL][V13][UNIVERSAL][MOD]Ultimate Performance-Blazing Fast Speed On The Go!
Emin misin mikrorfon sorunu olduğuna bide tüm nougatlarda camera sorunu var çalışıyor ama yan oluy ve yeşil oluyor.Kalem yatay çalışıyor dik ken çalışıyor ancak yönü şaşırıyor ama mikrorofn sorunu için Atomic OS yada XOSP u deniyebilirsinHocam şimdi tam olarak tüm hatalar nedir? Android sürümü 7.1 sanırım: Ben bu sürümde en çok gördüğüm hata kamera ve mic sorunuydu, acaba devam ediyor mu? Bunun dışında tarayıcı olarak Brave kullanıyorum bir sorun oluşturur mu Chrome da olduğu gibi? Video görüşme çok yapıyorum Microsoft Teams üzerinden kamera ve mic çalışıyor mu? Kalem ne durumda o çalışıyor mu? Özellikle dikey konum olarak. Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin. Bir de bende TWRP 3.0 var zorunlu mu 3.1 olması?
Peki hocam TWRP 3.1 demişsin ancak bende 3.0 var ve 3.1 nasıl yaparım bilmiyorum, kaynak da bulamadım açıkçası. Yardımcı olur musun?Emin misin mikrorfon sorunu olduğuna bide tüm nougatlarda camera sorunu var çalışıyor ama yan oluy ve yeşil oluyor.Kalem yatay çalışıyor dik ken çalışıyor ancak yönü şaşırıyor ama mikrorofn sorunu için Atomic OS yada XOSP u deniyebilirsin
bu işlemi de yapmalı mıyım?rom yükler gibi flashla sonra recoveryi yeniden başlattwrp_3_1_etab5_oneteams.zip | by kutlay1653 for Generic Device/Other
Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers.androidfilehost.com
Hocam ROM'u yükledim ancak geri son uygulamaları görüp kapattığımız kare tuş işlevini yerine getirmiyor, bir çözümü var mı?Hayïr öyle değil sadece hiçbişey silmeden yükle sonra recovery i yeniden başlatt
Tarayıcı sorunu tüm nougat romlarda var ama yine de dosya iniyor opera kullanHocam ROM'u yükledim ancak geri son uygulamaları görüp kapattığımız kare tuş işlevini yerine getirmiyor, bir çözümü var mı?
Arkadaşlar çözüm basit: ortadaki yuvarlak tuşa 2 defa basmanız yeterli son kullanılan uygulamaları görebiliyorsunuz.
Tespit ettiğim sorunlar:
-Kamera çalışıyor ama çalışmıyor desek daha mantıklı olur o kadar kötü.
-Tarayıcı sorunu yaşadım, PDF'ler inmiyor maalesef
Sıkıntısız olan kısımlar:
-Mic sorunu yaşamadım
-Wifi sorunu yaşamadım
-Bluetooth sorunu da yaşamadım
-Şarj daha yeni indirdim güncellerim
-Hız konusunda biraz önce 5.1 lolipop sürümüne göre hantal ama yine de hızlı. Ki bu beklenebilir sonuçta sürüm yükseldi
Devam ettikçe güncelleyeceğim.