ErsinPolat' Alıntı:hocam bu hatanın aynısını alıyorum çözümü varmı ?
Wes' Alıntı:@"ErsinPolat" kurduğunuz rom bu konudaki rom değil. Hangi recoveryi kuruyorsunuz?
ErsinPolat' Alıntı:Wes' Alıntı:@"ErsinPolat" kurduğunuz rom bu konudaki rom değil. Hangi recoveryi kuruyorsunuz?
Hocam bu ss i internetten buldum bendede update process ended sorunu var cyanogen 13.0 yüklü twrp sürümü 3.0.0.0
Wes' Alıntı:ErsinPolat' Alıntı:Hocam bu ss i internetten buldum bendede update process ended sorunu var cyanogen 13.0 yüklü twrp sürümü 3.0.0.0
Forumdaki son sürüm TWRP'yi kullanın. Belki rom internet vs. yüzünden eksik inmiş olabilir. Bu hatanın sebebi genellikle eksik inmesidir. Forumdan son sürüm twrp kurup tekrar deneyin, yine aynı hatayı alırsanız Romu tekrar indirin.
ErsinPolat' Alıntı:Wes' Alıntı:Forumdaki son sürüm TWRP'yi kullanın. Belki rom internet vs. yüzünden eksik inmiş olabilir. Bu hatanın sebebi genellikle eksik inmesidir. Forumdan son sürüm twrp kurup tekrar deneyin, yine aynı hatayı alırsanız Romu tekrar indirin.
Romu 6-7 kez indirdim pcde indirip tele attım olmadı interbet kafeden denedim olmadı direk telefondan indirdim olmadı
hocam deduğiniz sürümü kulland ım yine aynı sorun işte buWes' Alıntı:ErsinPolat' Alıntı:Romu 6-7 kez indirdim pcde indirip tele attım olmadı interbet kafeden denedim olmadı direk telefondan indirdim olmadı
O zaman TWRP değiştirin. TWRP 3.0.2-4 ile sorunsuz kullanıyorum şuan romu.
ErsinPolat' Alıntı:hocam deduğiniz sürümü kulland ım yine aynı sorun işte buWes' Alıntı:O zaman TWRP değiştirin. TWRP 3.0.2-4 ile sorunsuz kullanıyorum şuan romu.
hocam yeni sürüm ile de denedim yine aynı hata
ErsinPolat' Alıntı:Hocam 3 farklı cihazdan 3 farklı internetten indirdim acaba format atsam düzelirmi çünkü kırmızı yazıların üstünde run a factory reset felan yazıyor
Wileyfox Swift cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi