besirdaghan
Kayıtlı Üye
Rom kurduktan sonra arkaplanda çalışan uygulamaları göstermiyor yardımcı olabilecek biri var mı?
fix linki kırık, rom stabil değil her yerden hata fışkırıyor. Adamın cevaba bakın kahkaha attımArkadaşlar buraya tıklayarak youtube kanalına abone olursanız müteşekkir olurum...
Geliştirici seçeneklerine gidip ordan root izni kısma tıklayın Adp ve uygulamalar ( en alttakini seçin ) Sanırım kalem sorununu halledeceksinizMerhaba arkadaslar cm13 romu basari ile kurdum simdi system usr idc klasorune dosya kopyalamak istiyorum ama bit turlu yapamadim izin gerekiyor diyor acaba bunun icin root mu atmak gerek yardimci olursaniz sevinirim iyi gunler
Çok teşekkür ediyorum işte yapamadığım yer burasıymış o root izni kısmını yapınca gerisi iplik söküğü gibi geldi...Allah razı olsun...Geliştirici seçeneklerine gidip ordan root izni kısma tıklayın Adp ve uygulamalar ( en alttakini seçin ) Sanırım kalem sorununu halledeceksiniz
[automerge]1588720684[/automerge]
ETAB 5 Ekran Dönünce Kalemin Dönmemesi Çözümü (Bütün Romlar)
Romu kuran arkadaşlar bunu da mutlaka yapsınlar. Aksi halde ekran dönünce dokunmatik çalışmıyor. Linkte yazılanı ben yaptım şu an dokunmatik sorunu çözüldü