Haliltae' Alıntı:Güzel mi barı ROM
Rom güzelde esaret kötü.Oem kilidi açılmıyor,twrp yedekten yüklenmiyor,komutla da kilidi açamadım.Bu romla kardeş olduk.
Haliltae' Alıntı:Güzel mi barı ROM
eskiyapar' Alıntı:Haliltae' Alıntı:Güzel mi barı ROM
Rom güzelde esaret kötü.Oem kilidi açılmıyor,twrp yedekten yüklenmiyor,komutla da kilidi açamadım.Bu romla kardeş olduk.
ceza98' Alıntı:@"darx" romda kendi kendine reboot atma ve wifi sorunları var onun haricinde başarılı bunlar düzeltilirse on numara olur
PoleStar' Alıntı:Supersu link kırık Yenileyebilirmisin. @"darx"
mahir02' Alıntı:Msj atıp soru soranlar var arkadaşlar bnde kullanıyorum herhangi bir wifi, mobil veri ya da reboot sorunum yok stabil yani, hata alanlar sıfır kurulum yapsınlar baştan.
eskiyapar' Alıntı:Bunları yazma gereği duydum.Oem kilidi kapalı gözüküyor,ancak açık sorun yok.Ancak bana göre kapalı gözükmesi de sorun.Neyse oem kilidinden ben bahsettiğim için vicdanen rahatsız oldum.Tekrar bu romu yükledim.Telefon reset manyağı oldu.Öyle ben de sorun yok demekle olmuyor.Bu rom reset atmasa yani düzgün çalışsa gayet hızlı.Önceki kurduğumda factory reset sonrası düzelmişti şimdi düzelmedi.Reset üstüne reset.Yaşadıklarımızı yazmak zorundayız durum bu.
Krdsm ilk yuklediginde gaps siz yukle sonra gapsi yukle tel baslasin kurulum sihirbazi durduruldu diyene kadar bekle sonra format at ayriyeten ayarlara root izni isterse vermemvdesen' Alıntı:Slm arkadaşlar bu romun yeniden başlatma sorununa çözüm bulabilen varmı kaç kez yüklediysem sürekli yeniden başlatıyor kendini.. Google apps yüklemediğim zaman sıkıntı çıkaramıyor fakat