Nhmanas
Yasaklı Üye
RE: [6.0.1] [ReFixed] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom
Aslında haklısın. Kimsenin kullanacağını pek zannetmiyorum ama biraz kişisel kullanım için düşünüyorum. Hem de full aosp bir romumuz yok olması iyi olur
Zip o şekilde değil demişsin kaan hocam. Zip içindeki IMG dosyalarını de-compile edip, istediğimiz değişiklikleri yaptıktan sonra re-compile edince olmuyor mu?
Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Ben hala twrp zip bekliyorum
Tamam atcaz bugün .
Zip gelsin zaten lightweight bir stock base rom yapacağım. Yapabilir miyim bilmiyorum hiç denemedim ama teoride olur yani belki aroma yaparım
Öyle bir zip vermiyom ama
Stock Base yapmak gereksizlik 2 uygulama silip tweak ekleyerek rom yapamassın. Daha yaratıcı düşün zaten aosp kullanıyoz 2 uygulamayı kimse dert etmiyor.
Aslında haklısın. Kimsenin kullanacağını pek zannetmiyorum ama biraz kişisel kullanım için düşünüyorum. Hem de full aosp bir romumuz yok olması iyi olur
Zip o şekilde değil demişsin kaan hocam. Zip içindeki IMG dosyalarını de-compile edip, istediğimiz değişiklikleri yaptıktan sonra re-compile edince olmuyor mu?