usmcsas' Alıntı:TWRP olanı ne zaman eklenecek ?
ozay' Alıntı:arkadaşlar,
vileyfox v3 romu, bazı özel proramlardan dolayı kullanamıyorum ve bu topikteki stock roma döndüm. fakat linux pengueni geldi ekrana ve googlun 4 adet renki logosu geldi ve orlarda çok çok yavaş ilerliyor. bunu hızlandırma yöntemi var mı?
daha doğrusu ben orjinal stock 6.0.1 rom istiyorum. bu yüklemiş olduğum rom, tamamen orjinal mi?
Rygebin' Alıntı:ozay' Alıntı:arkadaşlar,
vileyfox v3 romu, bazı özel proramlardan dolayı kullanamıyorum ve bu topikteki stock roma döndüm. fakat linux pengueni geldi ekrana ve googlun 4 adet renki logosu geldi ve orlarda çok çok yavaş ilerliyor. bunu hızlandırma yöntemi var mı?
daha doğrusu ben orjinal stock 6.0.1 rom istiyorum. bu yüklemiş olduğum rom, tamamen orjinal mi?
Refixed'dan geçtiğinize emin misiniz ? linki bir kaç defa değiştirdim çünkü mevcut versiyonu kurarsanız birşey olmaz. Orjinaldır.
Rygebin' Alıntı:ozay' Alıntı:arkadaşlar,
Refixed'dan geçtiğinize emin misiniz ? linki bir kaç defa değiştirdim çünkü mevcut versiyonu kurarsanız birşey olmaz. Orjinaldır.
Rygebin' Alıntı:datalarını silmediyseniz açılmayabilir de wipelarınızı tamamlayın stock roma geçtikten sonra . Tekrar problem yaşarsanız 6.0 a geçin. Oradan 6.0.1 e güncellersiniz.
yunusc6' Alıntı:Merhabalar. Bu romu kurunca güncellemeleri almak için bişey yapmaya gerek var mı ?
ahmetgs16' Alıntı:Stock rom'lar bölümündeki herhangi bir stock rom'u kurduğumuzda en son güncelleme olan 6.0.1'e direkmi günceller yoksa kademe kademe mi? 5.1.1 yüklesem direk 6.0.1 olarak mı gelir güncelleme
uguralc' Alıntı:dedigin islemleri bizzat yaptım suan telefon acılırken google simgeleri geliyor ve telefon asırı kasıyor 35 dk dır bekliyorum hala acılmadı telefon bi yerde yanlıs yapmısımdır dıye islemleri basa sardım tekrar yaptım tekrar attım romu yıne aynısı oldu hocam acılmıyor telefon google simgelerinde kalıyor bı yardımcı olurmusun sebebı nedır bunun
Nhmanas' Alıntı:Ben hala twrp zip bekliyorum
Rygebin' Alıntı:yunusc6' Alıntı:Merhabalar. Bu romu kurunca güncellemeleri almak için bişey yapmaya gerek var mı ?
Gerek yok gelecektir.
Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Ben hala twrp zip bekliyorum
Tamam atcaz bugün .
Nhmanas' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Nhmanas' Alıntı:Ben hala twrp zip bekliyorum
Tamam atcaz bugün .
Zip gelsin zaten lightweight bir stock base rom yapacağım. Yapabilir miyim bilmiyorum hiç denemedim ama teoride olur yani belki aroma yaparım