Kardeşim yalnız ben Xiaomi konusunda master Yapmış, hatta Xiaomi tarafından ödül verilmiş bir kişiyim
sana burada şimdiye kadar çıkan bütün Xiaomi telefonları ve telefonlarda görülen yazılım ve donanım hatalarını tek tek söylerim. Yemin ederim ki söylerim. Çok çok fazla Xiaomi telefon gördüm ve bu işe çok hakimim. Kendi telefonuma atmadığım rom yapmadığım brick kalmadı. Hepsini de kurtardım. Günde onlarca insan bana Xiaomi forumları üzerinden soru soruyor. Xiaomi Türkiye yöneticisi ile konuştuğum telegram ss lerim bile var. Bunları hava atmak gibi saçma bir şey yapmak için değil. Xiaomi ve yazılım konusunda senden ne kadar çok bilgili olduğumu kanıtlamak için söylüyorum kardeşim
) Xiaomi alan kişilerin %90'ı memnun değil. Genel olarak sensör sorunu, açılıp kapanma, hızlı şarj tüketimi, güncelleme sonrası 1 hafta kadar süren ısınma ve pil tüketimi artışı ve daha yüzlerce sorun. Ben aynı zamanda Mi Pilotum ve bu sorunları ben buluyorum. Ve yetkililere rapor yolluyorum. Ve benim kesin kanaatim şudur ki Xiaomi telefonlar alınmaz. Genellikle çok fazla sorunu oluyor. Haa sorunsuz model yok mu? Tabiki var ama az sorunlu model var. Mesele note 9 pro ve note 9s modelleri en az sorunlu modeller
En çok sorun yaşayan modeller ise note 8 , note 10s ve ne yazık ki note 10 pro... Bunlarda sorun bitmiyor. İnanmadıysan bu modellerin güncel sorunlarını sana yazabilirim. Üst düzey bir şekilde uğraşıyorum ben bu işle. Rom portlama, romdaki hataları düzeltme ek özellikler ekleme ekran Hz sini arttırma vs vs vs. Ve sana söylüyorum ki şu zamanda en alınası marka (android için konuşuyorum) Samsungdur. Neredeyse sıfır yazılım hatası. Gayet güzel basit arayüzü ve stabilliği ile One UI androidde 1 numara. Haa, eğer sen eline 4-5 bin liralık kasan, işlemcisi kötü bir Samsung alıp kasıyor oyun oynanmıyor diyorsan kusura bakma o da senin cahilliğindir. Al eline m52 al eline s20 fe , a32 , a52... Bu tarz orta segment telefonlar kullanıcıyı çok memnun ediyor. Hepsini elime aldım oyun oynadım yemin ediyorum kasma sıfır. Samsung telefonlarda mis gibi de oyun oynanır.
Sen al bi note 10s yemin ediyorum 1 ay dayanamazsın kırarsın telefonu. Çok çıldırtıyor hataları ile.