Uchiha Itachi' Alıntı:Titanium backup yedekleri görür mü? Görmüyorsa boşuna uğraşmaktayım
HHa birde usb depolama sorunu derken hafıza kartı ve belleği mass storage olarak gösteriyor değil mi pc bağlayınca
hudabi' Alıntı:3G sorunu var hocam. 3G seçiyorum ama geri geldiğimde ayarlarda 2G ye dönüyor. statusbarda da E simgesi mevcut hep maalesef. var mı çözümü?
Huseyin Gulmez' Alıntı:arkadaşlar 3-4 ayrı v5-v6 rom denedim içlerinde en iyisi buydu. o yüzden buna geri döndüm. romları ingilizce olarak kullanıyorum.
bundaki sorunlarım ise kara listede engelleme yapamıyorum. (ancak hepsini engelle dersem engelliyor). EN BÜYÜK sorun fix falan olmadan bir çözümü olan varsa yazarsanız sevinirim. ister kameradan ister galeriye gidip videoyu başlattığımda görüntü olmuyor. dikey dikey şeritler çıkıyor video ses ile birlikte ilerliyor. tarayıcıdan açtığım videoları izlerken sorun yok.
edit: bu videolar bilgisayarda sorunsuz açılıyor.
edit: bu sorun sadece telefonun kendi kamera uygulamasında yaşanıyor. playdan google camera yükledim oradan çektiğim videoları sorunsuz seyrettim. sorunu yaşayan arkadaşların bilgisine.
maalesef hocam. değişen biey yok. data connection kısmından sim2 on yapıyorum ama yine aynı. önceki romlarınızda bu türden bi sorun yaşanmamıştı oysa.SmiLeToLiFe' Alıntı:hudabi' Alıntı:3G sorunu var hocam. 3G seçiyorum ama geri geldiğimde ayarlarda 2G ye dönüyor. statusbarda da E simgesi mevcut hep maalesef. var mı çözümü?
2. sim kullanıyorsun sanırım. Orjinal cihaza sahip olanlar da aynı şeyden muzdarip. Sadece micro simde 3g aktif. 3G yi aktif etmek için bu uygulamayı öneriyorlar: https://play.google.com/store/apps/details?id=pt.joaormf.mtkcontrol.free&hl=tr
Deneyip sonucu yazarsanız aynı sorunu yaşayanlar da faydalanırlar
SmiLeToLiFe' Alıntı:@hudabi 5.3.20 nin öncesinde çalışıyordu 2. simde 3g. sonradan miui kendisi kaldırdı nedense artık ne zaman eklerse Allah bilir.
TAHACAN' Alıntı:Hocam cok fazla anlamam ama 44 uygulama yukluyorum her seferınde ve az once rtsart atayım derken kaldı mıuı6 yazısında
Tmp341' Alıntı:TAHACAN' Alıntı:Hocam cok fazla anlamam ama 44 uygulama yukluyorum her seferınde ve az once rtsart atayım derken kaldı mıuı6 yazısında
Sen o kadar yüklemişsin, ben basit programları (facebook, whatsapp, gmail vs.) ve 1 tane oyun yükledim.Reset atınca bootanimation da kaldı öyle. :|
Tmp341' Alıntı:TAHACAN' Alıntı:Hocam cok fazla anlamam ama 44 uygulama yukluyorum her seferınde ve az once rtsart atayım derken kaldı mıuı6 yazısında
Sen o kadar yüklemişsin, ben basit programları (facebook, whatsapp, gmail vs.) ve 1 tane oyun yükledim.Reset atınca bootanimation da kaldı öyle. :|
Oyundan olduğunu bilsem sileceğim ama emin de olamıyorum hocam. :laugh: Reset atmaya korkuyorum şuan, şarj da %14'teOrochi™' Alıntı:Bu reset yaşayanlarin ortak yüklediği bi oyun var sanırım