alicagdas' Alıntı:hocam tema ve font için verdiğiniz fix i yüklediğimden beri tema uygulamaya çalıştığımda temalar uygulaması durduruldu hatası alıyorum
alicagdas' Alıntı:izinleri falan ayarlamak gerecek mi bunun için hocam ?
atakan58' Alıntı:Peki hocam şu dilden kaynaklı Kameradan galeriye geçiş sorunu?
Birde önceki sürümde galeride kasma mevcuttu.
Benim gördüğüm bu sorunlar için bir gelişme var mı?
alicagdas' Alıntı:hocam dediğinizi yaptım fakat sorun devam ediyo hala.
ayazoglu' Alıntı:Öncelikle ellerine sağlık SmiLeToLiFe. Kurulumda ve kullanımda herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Hızı ve bildirim sorunu olmaması süper. Sadece genel bilgi almak için soruyorum. 5 sürümünde temalara girince ekran kilidi, font, simge seti gibi menüleri görebiliyorduk. Bunda sanırım öyle bir durum yok. Varsa da ben bulamadım Eğer bir yolu varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
SmiLeToLiFe' Alıntı:o sıkıntı için font ve theme fix vermiştim. flashladınız mı
Hafifabi' Alıntı:Hafıza sorunu mu var ?
ayazoglu' Alıntı:@SmiLeToLiFe, tema değiştirdikten sonra com.android.media.process hatası veriyor birkaç kez ve sonra reset atıyor. Bilgi amaçlı söylemek istedim. Şimdi tekrar yüklüyorum. Bakalım temaya ait bir değişiklik yapmayınca nasıl olacak?
Ekleme: "Recovery"nin etkisi olabilir mi acaba? Carliv 3.0 ile yüklüyorum ben.
alpr25' Alıntı:Fix i kurmasak romu kurduktan sonra gidgat plus font paketini kursak sorun olurmu?
Bir de romun hatalari var mi acaba?
ayazoglu' Alıntı:Rica etsem kullandığın wsm tools ve diğer gerekli dosyaları paylaşır mısın? Özelden ya da sakıncası yoksa burdan...