Aynı sorun bende de var. Müzik çalar Çince çoğunluğuRecep Aslan' Alıntı:İzinlere girdiğimde izin yönetici kapalı diye bir uyarı geliyor onu nasıl çözerim ?
asdzxc345' Alıntı:Aynı sorun bende de var. Müzik çalar Çince çoğunluğuRecep Aslan' Alıntı:İzinlere girdiğimde izin yönetici kapalı diye bir uyarı geliyor onu nasıl çözerim ?
onur2992' Alıntı:Kolay gelsin arkadaşım eline emeğine sağlık. Romu az önce kurmaya çalıştım da aborted oldu, farklı bir romu kurmayı denedim o rom yüklendi. linki güncellermisin teşekkürler.
Son sürümü yükleyince artık uyarılar hala devam edecekmi yoksa bittimi artık o problemler....Wes' Alıntı:onur2992' Alıntı:Kolay gelsin arkadaşım eline emeğine sağlık. Romu az önce kurmaya çalıştım da aborted oldu, farklı bir romu kurmayı denedim o rom yüklendi. linki güncellermisin teşekkürler.
Link ve rom sağlam. Ya inerken hata olmuştur ya da telefona atarken
Wes' Alıntı:onur2992' Alıntı:Kolay gelsin arkadaşım eline emeğine sağlık. Romu az önce kurmaya çalıştım da aborted oldu, farklı bir romu kurmayı denedim o rom yüklendi. linki güncellermisin teşekkürler.
Link ve rom sağlam. Ya inerken hata olmuştur ya da telefona atarken