mr.attcnr' Alıntı:arkadaslar romda her turlu yolu denememe ve her yerden den arastırmama ragmen 3g yı acamadım 3g yı acmaya tıklıyorum sadece 2g de kalıyor hep
JohanGielen' Alıntı:Romda hafıza direk sd kart gözüküyor bu şekilde kullanmak sd karta zarar verip bilgilerin kaybına neden olur mu teşekkürler
JohanGielen' Alıntı:Peki bu sd kart misal bende takılı 16 gb sd kart bunumu kastediyor yoksa telefon dahili belleği 4 gbdan sonraki 10 gb alan mi teşekkürler
ferhatasi' Alıntı:Bu sürümde bildirmek çubuğu uygulamaya göre renkleniyor mu mesela facedeyken mavi oluyor mu
paclix' Alıntı:Son sürüm(5.5.22) çıktığı günden bu yana kullanıyorum. Tema sorunu çözülmüş, performans gayet iyi ama pil sorunu bende devam ediyor.
MIUI ROM 5.5.29 Değişiklikler Listesi
[Kilit Ekranı, Durum Çubuğu, Bildirim Çubuğu]
Yeni - Kilit ekranı müzik kontrolü (05-27)
Optimizasyon - Bildirimlerin kontrolü sayfasının yüklenme hızı (05-27)
[Telefon]
Yeni - İnternet araması özelliği görüntülü aramayı destekliyor (Mi Note Pro) (05-25)
[Kişiler]
Düzeltme - Kişi alırken yada sim kart kişilerini silerken Takılma/Çökme hataları, (05-27)
[Mesajlaşma]
Optimizasyon - MMS iletim durumu daha çabuk güncellenebilecek (05-28)
Düzeltme - Bazen slideshow mesajlar gönderilemiyordu (05-27)
[Hava Durumu]
Düzeltme - Bazen, şehir hava durumu arka planı siyah oluyor (05-27)
Düzeltme - Hava durumu animasyonu hatalı gözüküyor (05-27)
[Tarayıcı]
Optimizasyon - Adres çubuğu yüksekliği yeniden ayarlandı (05-26)
[Takvim]
Düzeltme - Bazen, hava durumu Takvimde hatalı gözüküyordu (05-28)
[Mi Credit]
Optimizasyon - Mi Credit ana sayfa UI'si geniş font kullanılabilmesi için yeniden ayarlandı (05-28)
[Radyo]
Düzeltme - Ayarlardan radyo ses kalitesini değiştirince UI gösterim hatası (05-26)
JohanGielen' Alıntı:Romda hafıza direk sd kart gözüküyor bu şekilde kullanmak sd karta zarar verip bilgilerin kaybına neden olur mu teşekkürler
frknkrc44' Alıntı:mi message servisini komple kaldirmanin yolu yok mu?
Faturali hat kullandigim icin bana yuklu fatura gelmesinden korkuyorum
Lutfen buna bir cozum bulun
NOT: hala miui kullanıyorum
rom için teşekkürler ama bir isteğim olacak
mi klavye eklenemez mi şu yazılıma?
Eraybarca' Alıntı:ferhatasi' Alıntı:Bu sürümde bildirmek çubuğu uygulamaya göre renkleniyor mu mesela facedeyken mavi oluyor mu
Evet oluyor
frknkrc44' Alıntı:Evet çalışmıyor denedim
klavye duruyor sürekli
çalışmıyor yani
mi keyboard portu yapılırsa seve seve flashlarım