Burak Ulupınar' Alıntı:2simdee 3g warmi ona gore kuracam romu lutfen biri cewap wersin lutfen
Wincers' Alıntı:5.5.22 temada sorun var
SmiLeToLiFe®' Alıntı:Burak Ulupınar' Alıntı:2simdee 3g warmi ona gore kuracam romu lutfen biri cewap wersin lutfen
3g yok 2. simde
Wincers' Alıntı:5.5.22 temada sorun var
bende hata yok. sorunsuz kullanıyorum. paylaştığım videoda gösterdiğim şekilde yapıyorum sorun yok.
sezgin05' Alıntı:Arka planda 2 veya 3 uygulamadan sonra başka birşey açtığında arka plandaki uygulamaları kapiyo bi oyuna girsem whatsap arka planda kapanıyor bunu nasıl çözeriz miu çok seviyorum ama bu sorun iyice canımı sıkıyo
sandisk class 10 un yazma hızı 10 mb diye biliyorum takılması normal arkadasta toshiba vardı tam adını bilmiyorum 20 mb tı bi bak istersenklanred' Alıntı:Ram kullanımı çok yüksek olduğundan kaynaklandigini dusunuyorum bunun icin swap alani oluşturmuştum class 10 bir sd kartla ancak yine de uygulamalara ilk girişte 30sn ile 1 dakika arasında kasma yaşıyordum sonra akıyordu tel. Uygulamadan uygulamaya geçişlerde de bu durum her defasında daha küçük süreler halinde tekrarlaniyordu. Bu telefonun ram boyutu 1gb degil de 1.5 gb falan olsaydı muhteşem olurdu :/
Alper' Alıntı:Arkadaşlar uygulamalarımı Titanium Backuptan geri yükledim. marketten uygulama yüklemek istediğimde "yetersiz alan" uyarısı aldım. çözüm için foruma baktım ama miui için bir çözüm bulamadım.DS App2SD uygulamasıyla sd karta taşımak istediğimde taşıyamadım.. fikri olan var mı?
metromanyak' Alıntı:@SmiLeToLiFe®
hocam rom için çok teşekkürler ama başka forumlarda video sorununu çözmüşler az önce yükleyip denedim, Siz ne zman düzeltme şansı bulabilirsiniz.. Alternatifler yerine orjinal dosyaları kullanmak daha çok zevkli oluyor.