z3ng1n' Alıntı:kardeş ben ücretsiz tema fixini göremedim.
bilaldmirel' Alıntı:v27 sürümü installed aborted thememanager.apk hatası verdi
enes06' Alıntı:Hocam dediğinizi yaptım wifi sormuyor ana cihazda yeterli alan yok diyor indirmiyor 2mb bile uygulama sildim bir sürü .bide mevcut google hesabı eklemek istedim google bağlanılamıyor diyor.hocam sizede çok soru sordum kusura bakmayın
kemal21' Alıntı:Verdiğiniz ota güncellemesini cwm recovery den yüklemeye çalışırken status 7 hatası alıyorum bu konuda ne yapabilirim?
SmiLeToLiFe' Alıntı:kemal21' Alıntı:Verdiğiniz ota güncellemesini cwm recovery den yüklemeye çalışırken status 7 hatası alıyorum bu konuda ne yapabilirim?
[font='Open Sans', sans-serif]installed aborted thememanager.apk hatası mı veriyor? [/font]
kemal21' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:kemal21' Alıntı:Verdiğiniz ota güncellemesini cwm recovery den yüklemeye çalışırken status 7 hatası alıyorum bu konuda ne yapabilirim?
[font='Open Sans', sans-serif]installed aborted thememanager.apk hatası mı veriyor? [/font][/color]
[/quote]
Evet bu hatayı veriyor ([color=#333333][font='Open Sans', sans-serif]installed aborted thememanager.apk) [/font][/color]
[color=#333333][font='Open Sans', sans-serif]Birde size bi sorum daha olacak miuı romlarda görüntülü görüşme seçeneği varmı?[/font][/color]
[/quote]
konuyu okumamışsın. update için yazdıklarımı oku.
görüntülü görüşme benim bildiğim yok. pek kullandığım bir şey değil. o yüzden dikkat etmedim.
[hr]
[quote='smnk']
@ smiletolife hocam simdi sifirdan kurmaya kalksak hangilerini kurcaz.konu biraz karisik geldi bana.
önce 5.3.26 yı kur, üstüne ota update kur. onun üstüne de theme font fix kur.