Orochi™' Alıntı:Yeniden kurun romu sorun duzelir
atasayar' Alıntı:oraya kadar gelemedim.temalama kısmını geçemiyom.türkçe olmadı .ingilizce yaptım yine olmadı.sanırım temalamayı geçemeyince kurulum tamamlanamıyor.başka ne yapabilirim?
murat767676' Alıntı:SS EKLENECEKMİ ?
serkan75' Alıntı:Romu kurduktan sonra temalar için sadece wsm toolsdan modülleri aktiv etmeniz gerekir. Önceki wsm fixine gerek yok. Bu sürüm ile türkçede bile çalışıyor. Şu ana kadar ki en hatasız miui v7 rom diyebilirim. :goodbye: İyice stabil oldu artık vazgeçemiyorum.
Astrosman' Alıntı:Tema uygulamasından indirdigimiz temalar nereye gidiyor ? Root explorer ile nerde bulabilirim
burakbrkburak' Alıntı:Kapalı şarj modunda bi sıkıntı var yüzdesi görünmüyor
Incredible™' Alıntı:burakbrkburak' Alıntı:Kapalı şarj modunda bi sıkıntı var yüzdesi görünmüyor
ilginç...Önceki miuilerde sorun yoksa bundada olmaması lazım.
Astrosman' Alıntı:Cevap için sagolun
Evet kapalı iken şarj simgesinde sorun var
yildirimm52' Alıntı:Ya çok güzel rom çok iyide bildirim gelmiyor ya kafayı yicem
Incredible™' Alıntı:yildirimm52' Alıntı:Ya çok güzel rom çok iyide bildirim gelmiyor ya kafayı yicem
son uygulamalardan bildirim almak istediğiniz uygulamayı kilitleyin lütfen.MIUIde yenisiniz galiba
yildirimm52' Alıntı:Ya biraz öyle yeniyimde miui ilk kurduğumda geliyordu bildirimler su gibi bu sefer gelmiyor anlayamadım ondan sordum teşekkür ederimbaşka bir yolu yok mu bu arada
Incredible™' Alıntı:yildirimm52' Alıntı:Ya biraz öyle yeniyimde miui ilk kurduğumda geliyordu bildirimler su gibi bu sefer gelmiyor anlayamadım ondan sordum teşekkür ederimbaşka bir yolu yok mu bu arada
maalesef başka yolu yok maalesef
yildirimm52' Alıntı:Incredible™' Alıntı:yildirimm52' Alıntı:Ya biraz öyle yeniyimde miui ilk kurduğumda geliyordu bildirimler su gibi bu sefer gelmiyor anlayamadım ondan sordum teşekkür ederimbaşka bir yolu yok mu bu arada
maalesef başka yolu yok maalesef
Eyvallah sagolasin Ellerine sağlık
Kard32' Alıntı:Bugün kurdum.ROM çok hoş.Farklı biraz.Anca alışıyorum.Daha geliştirilecek mi?