Rom stock çalısması gerekirdi.otg ve usb bende mi sıkıntılı?
Rom stock çalısması gerekirdi.otg ve usb bende mi sıkıntılı?
Tesekkürlerellerine sağlık o kadar Rom yükleyip sildim sonunda aradığımı buldum.
teşekkürleryazılımlar aptaldır diye bir laf vardır bilir misiniz? şu anda sıkıntısız çalışıyor. rom çok güzel hiç sıkıntısız ve 4.4 e göre çok hızlı çalışıyor. eyvallah. konuyla ilgili olmanız için de ayırca teşekkür ederim.
Tek sorunum var oda Meb yasağı olması sanırım bu aralar yeni çıktı baya konu görüyorum ama kesin bir çözüm yokTesekkürler
[doublepost=1489862924,1489862893][/doublepost]
teşekkürler
çözümü var dns yi 8.8.8.8 8.8.4.4 yapın düzeliyor.Tek sorunum var oda Meb yasağı olması sanırım bu aralar yeni çıktı baya konu görüyorum ama kesin bir çözüm yok
Kurulumu hatalı yapmışşınız. Veriler zaten silinecekti.Kardeşim bu rolü yükledim tablet sıfrelendı şifreyi bilmiyorum verilerim falan silindi zaten başka bi rom yükledim bu sefer şifre istiyor sallıyorum bişeyler kabul ediyor fakat verilerin bozulmuş diyor wıpe ların hepsini yaptım düzelmedi ne yapabilirim
[doublepost=1492257394,1492256972][/doublepost]Bu romu yükledim verilerim sıfrelendı ve dahili depolamada acılmadıgı için başka bir rom yükledim ama bu seferde şifre istiyor salladığım her şifreyi kabul ediyor fakat verilerin bozulmuş diyor wıpe yaptım ama düzelme dı
Açılırsa yorum atın.suan en bastan yaptım bekliyorum açılmasını
Kardesim rom stock böle bir hata olamaz.Yaw kardesi. YouTube den videolar çok kısıtlı ve de yorumlar a bakamiyorum
Merhaba. YouTube Kısıtlı Mod sorununun çözümü şu konuda mevcut; [ÇÖZÜM]YOUTUBE KISITLI MODYaw kardesi. YouTube den videolar çok kısıtlı ve de yorumlar a bakamiyorum
Teşekkürler! İşe yaradi...Merhaba. YouTube Kısıtlı Mod sorununun çözümü şu konuda mevcut; [ÇÖZÜM]YOUTUBE KISITLI MOD
Kolay gelsin.Teşekkürler! İşe yaradi...
Bakıcam build.prop la olmaz. system/usr ile ilgili ama büyük bir sorun değil. hem daha iyi şarj yönünden. yanıp sönmesi iyi bir şey değil zaten.Selamün aleyküm kardeşim tablet şarj oluyor fakat tablet kapalıyken ki home tusunda ışık yanıp sönmüyor acaba build proptan hallolur mı
Teşekkürler