erkan_sanli
Kayıtlı Üye
ben yazıyı okuyorum ama telefon hiç açılmadığı için ayarlara giremiyorum ve cihazın kesinlikle açılmadığını söylüyorum. sizde bunu okumadınız galiba neyse kolay gelsin
erkan_sanli' Alıntı:ben yazıyı okuyorum ama telefon hiç açılmadığı için ayarlara giremiyorum ve cihazın kesinlikle açılmadığını söylüyorum. sizde bunu okumadınız galiba neyse kolay gelsin
erkan_sanli' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]"oem unlock is not allowed" bu hatayı alıyorum dostum oem kilidiyle alakalıymış ayarlardan açılması gerekiyormuş. telefon açılsa sorun çözülecekte telefonı defalarca wipe yaptım ama tok yok..[/font]
yusuppp' Alıntı:Hocam romu yükledim ancak güncelleme almıyor sistem güncel diyor neden acaba ???
tek simli cihazıma bu rom u yükledim şimdi optimizing app diyip %100 olduktan sonra lolipop açılış ekranı sürekli dönüyor cihaz açılmıyor napcamRygebin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Elinize sağlık :rock:
Rica ederim hocam
İsmet Çimen' Alıntı:tek simli cihazıma bu rom u yükledim şimdi optimizing app diyip %100 olduktan sonra lolipop açılış ekranı sürekli dönüyor cihaz açılmıyor napcamRygebin' Alıntı:Incredible™' Alıntı:Elinize sağlık :rock:
Rica ederim hocam