Ayhan16' Alıntı:Aramalara engel oluyor mu ?
SametSoner' Alıntı:Bildirim çubuğunu 4. resim gibi nasıl yapıyoruz çekiyorum olmuyor
Celuk' Alıntı:SametSoner' Alıntı:Bildirim çubuğunu 4. resim gibi nasıl yapıyoruz çekiyorum olmuyor
Ayarlardan telefon hakkindadan gelismis modu ac sonra ayarlara bildirim cekmecesi ve durum cubugu yeri gelecek onlardan birinde kareleri secin ve siralayin diyor oradan yapacaksin
SametSoner' Alıntı:Celuk' Alıntı:SametSoner' Alıntı:Bildirim çubuğunu 4. resim gibi nasıl yapıyoruz çekiyorum olmuyor
Ayarlardan telefon hakkindadan gelismis modu ac sonra ayarlara bildirim cekmecesi ve durum cubugu yeri gelecek onlardan birinde kareleri secin ve siralayin diyor oradan yapacaksin
Bulamadım :what: :what:
Celuk' Alıntı:SametSoner' Alıntı:Celuk' Alıntı:SametSoner' Alıntı:Bildirim çubuğunu 4. resim gibi nasıl yapıyoruz çekiyorum olmuyor
Bulamadım :what: :what:
2 resimdeki gelismis modu ac sonra dediklerimi yap
Celuk' Alıntı:@"SametSoner" ayarlar/bildirim cekmecesi veya durum cubugundaydi hatirlamiyorum ama kareleri secin ve siralayin bolumune gir
Ko8e_Bryant' Alıntı:Dostum sırf sana teşekkür etmek için üye oldum. Ellerine sağlık, telefon yepyeni bir görünüme ve performansa kavuştu. Müteşekkirim.
SametSoner' Alıntı:Romda hücresel ağa bağlanılamıyor hatası var 4 aramanin 2 sinde oluyor
Yanlız biraz hızlı halletsen diyorum Babam başladı niye açmıyorsun telefonu diye açamıyorum dedim düzelt onu dedi Varsa flyme veya başka bugsuz rom kuralımCeluk' Alıntı:SametSoner' Alıntı:Romda hücresel ağa bağlanılamıyor hatası var 4 aramanin 2 sinde oluyor
Bazen oluyor bazen olmuyor ama yakinda belki de bugsuz cm veririm ama vaktim az :goodbye:
SametSoner' Alıntı:Yanlız biraz hızlı halletsen diyorum Babam başladı niye açmıyorsun telefonu diye açamıyorum dedim düzelt onu dedi Varsa flyme veya başka bugsuz rom kuralımCeluk' Alıntı:SametSoner' Alıntı:Romda hücresel ağa bağlanılamıyor hatası var 4 aramanin 2 sinde oluyor
Bazen oluyor bazen olmuyor ama yakinda belki de bugsuz cm veririm ama vaktim az :goodbye:
Yaz tatilinden sonra bomba sisteminde patlatacağım telefonuCeluk' Alıntı:SametSoner' Alıntı:Yanlız biraz hızlı halletsen diyorum Babam başladı niye açmıyorsun telefonu diye açamıyorum dedim düzelt onu dedi Varsa flyme veya başka bugsuz rom kuralımCeluk' Alıntı:SametSoner' Alıntı:Romda hücresel ağa bağlanılamıyor hatası var 4 aramanin 2 sinde oluyor
Sen telefonu kirmiyo muydun :rock:
Celuk' Alıntı:@"SametSoner" webtekno detected
32erdem32' Alıntı:Bu rom gercek lollipop mu yoksa kitkat tabani fln mi