Celuk
Yönetici
Quatro M1453 için portladığım Cm 12.1 romudur. Taban rom olarak kendi hazirladigim taban rom kullanilmistir. İlk önce custom recovery niz yoksa forumdaki bu bolumden bir custom recovery kurun. Vereceğim linkteki iki zip dosyasını da sd karta atin ses açma ve güç tusuna basili tutarak recovery mode a girin. Wipe kismindan advanced wipe a girip data,dalvik cache,cache secerek wipelayin. Install kismina girin ve ilk once ismi Cm ile baslayan zipi flashlayin sonra open gapps yazan zipi flashlayin reboot a basin. İlk acilis uzun surecektir.
Rom rootludur rootu aktif etmek icin ilk once gelistirici seceneklerini acin daha sonra oradan root erisimine gelin ve acin.
Romda selinux aktif degildir acmak icin build prop unda selinux yazan yerde 0 i silin 1 yazin kaydedip telefonu yeniden baslatin (geliştiriciler için bilmeyen yapmasin)
Romda özelleştirme yapma ve durum cubugunu duzenlemek icin telefon hakkinda dan gelismis mod u actiktan sonra ayarlar kisminda ek secenekler cikacak oradan duzenleyebilirsiniz.
Romda mobil veri acilmiyor diyorsaniz ilk basta ayarlardan veri dolasimina izin verin ondan sonra mobil veriyi acin.
Romun hatalari:
Pek bi hatasini goremedim sunun haricinde baska hatalari varsa asagida belirtiniz:
- Sebeke yaninda unlem isareti var (aramayi engellemiyor internete bile giriyor)
- Ucak modundan sonra hat cekmiyor ucak modundan sonra telefonu yeniden baslatmaniz lazim
Ekran Görüntüleri:
Link:
http://bc.vc/UjbQI1
Not: Çalıntı yapmayin alinti yapin
Teşekkür etmeyi unutmayın :utandim:
by Celuk
[font='Open Sans', sans-serif]____________________________________
Cihaz: Quatro M1453 (iNew v7)
Chipset: MT6582
Geliştirici: @"Celuk"
ROM: CyanogenMOD 12.1 Beta 7
Teşekkürler: @"Orochi™" [/font]
Rom rootludur rootu aktif etmek icin ilk once gelistirici seceneklerini acin daha sonra oradan root erisimine gelin ve acin.
Romda selinux aktif degildir acmak icin build prop unda selinux yazan yerde 0 i silin 1 yazin kaydedip telefonu yeniden baslatin (geliştiriciler için bilmeyen yapmasin)
Romda özelleştirme yapma ve durum cubugunu duzenlemek icin telefon hakkinda dan gelismis mod u actiktan sonra ayarlar kisminda ek secenekler cikacak oradan duzenleyebilirsiniz.
Romda mobil veri acilmiyor diyorsaniz ilk basta ayarlardan veri dolasimina izin verin ondan sonra mobil veriyi acin.
Romun hatalari:
Pek bi hatasini goremedim sunun haricinde baska hatalari varsa asagida belirtiniz:
- Sebeke yaninda unlem isareti var (aramayi engellemiyor internete bile giriyor)
- Ucak modundan sonra hat cekmiyor ucak modundan sonra telefonu yeniden baslatmaniz lazim
Ekran Görüntüleri:
Link:
http://bc.vc/UjbQI1
Not: Çalıntı yapmayin alinti yapin
Teşekkür etmeyi unutmayın :utandim:
by Celuk
[font='Open Sans', sans-serif]____________________________________
Cihaz: Quatro M1453 (iNew v7)
Chipset: MT6582
Geliştirici: @"Celuk"
ROM: CyanogenMOD 12.1 Beta 7
Teşekkürler: @"Orochi™" [/font]