veri sorunu nasıl çözdünüzOnur Hocam 8.1.11 sürümü yayınlanmış. Eklemeniz mümkün müdür...
Selam ve Dua ile;
veri sorunu nasıl çözdünüz
[doublepost=1516473809,1516473545][/doublepost]gncelleme geldi haftalık 8.1.1 sonra 2 defa ac kapama yaptıktan sonra veri 4g olarak gayet güzel kullanılıyor ilginize teşekkr ederim NOT:telefonu her acıp kapatmada önce (E) olarak şebeke geliyor tekrar acıp kapatmada (4G) olarak geliyor
Mustafa bey, yüklediğimiz rom'larda sorun yok. Veri gayet güzel çalışıyor.
Sizin hata nedir detay vermeniz mümkünmü.
Miui 6.0.1 çıkarmayı düşünüyor musunuz?
Önceki sürümlerde xpoesed kaynaklı bir hata nedeniyle aynı durumu yaşamıştım.romu yukledım fakat uygulamaları acmak ıcın basınca gerı kapatıyor google playe kameraya dosyalarıma falan hıc bırıne gırmıyor nedır sebebı ?
pasıf hale getırme ıslemını nasıl yapacam bılgı verebılır mısınız acabaÖnceki sürümlerde xpoesed kaynaklı bir hata nedeniyle aynı durumu yaşamıştım.
xpoesd yüklü ise pasif hale getirip denemenizi öneririm.
pasıf hale getırme ıslemını nasıl yapacam bılgı verebılır mısınız acaba
DEDIGINIZI YAPTIM SU AN FAKAT OLMADI YİNE AYNI SORUN VAR AYRICA Magisk-v14.0.zip DOSYASINI FLASHLARKEN ERROR 1 HATASINI ALIYORUM ROOT IZNI VEREMIYORUM SUPERSU YU YUKLEDIGIMDE BOOTLOGADA KALIYOR ROOTLAYAMADIM BIR TURLU
Xposed Durumu yazan yeri kapatıp telefonu yeniden başlatmanız yeterli.
Root yapılamamışsa xposed zaten aktif deyildir.DEDIGINIZI YAPTIM SU AN FAKAT OLMADI YİNE AYNI SORUN VAR AYRICA Magisk-v14.0.zip DOSYASINI FLASHLARKEN ERROR 1 HATASINI ALIYORUM ROOT IZNI VEREMIYORUM SUPERSU YU YUKLEDIGIMDE BOOTLOGADA KALIYOR ROOTLAYAMADIM BIR TURLU
ordakını denedım baska bır kac yerden daha denedım ama olmadı neyse saglık olsun artıkRoot yapılamamışsa xposed zaten aktif deyildir.
Magisk dosyasında sıkıntı olduğunda aynı sorunlar yaşanabiliyor (Muhtemelen sizin sonradan yüklediğiniz dosyalarınız çalışıyor ancak ayarlar arama sms gibi sistem dosyaları çalışmıyordur).
Onur hocamın yayınlamış olduğu Magisk ve Xposed dosyalarını indirip anlatımda olduğu gibi flashlamayı deneyin.
ONUDA DENEDIM FAKAT KAMERA GOOGLE PLAY GIBI PROGRAMLARI ACAMAMA SORUNU DEVAM EDIYOR XPOSEDI DE GUNCELLEYEMIYORUMsuper su 2.78 deneyin