notjustness
Kayıtlı Üye
RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K
ben dual için alıyorum ama flashlanabilir hale nasıl getirdin?
ben dual için alıyorum ama flashlanabilir hale nasıl getirdin?
theeteempire' Alıntı:atakan58' Alıntı:theeteempire' Alıntı:We need stock for LUZ17E !!!!! Please ....
It does not matter. You can install
--------------------------
Az önce gelen sistem güncellemesiye Derleme numarası LUZ59K olarak değişti.
Benimkide LUZ17E idi. Bu arada bana çok geç geliyor bu güncellemeler.
Adamlardan Stock Rom isteye isteye :mutlu2:
So no problem with install Luz59k. On. LUZ17E , any one try this installation ?
atakan58' Alıntı:@theeteempire
[font='Open Sans', sans-serif]LUZ59K already last version now. No update come yet. [09.09.15][/font]
Dr.Razor™' Alıntı:azawarai' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:azawarai' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:şimdi indirip incelemeye alıyorum teşekkürler
İyi haberleri bekliyorum. Dual model icin rootsuz, bootloader unlock hali ile alinmis (twrp bootlanmisken flaslanmamisken) yedegim de var. İcinden bir sey lazim olursa atabilirim. Cok sagolun
Dual için aldığınız yedeği paylaşmanız güzel olur tabiki. Bu arada paketi inceledim.
olay şudur: Meta inf patch uygulanacak her uygulamayı, libleri, jarları ve gpu driverları teker teker kontrol ediyor. Diyelim ki siz youtube da değişiklik yaptınız önce sildiniz sonra tekrar yüklediniz ama sistem bunu yemiyor boyut kontrol ediyor direk yakalıyor bu sorun halledilebilir fakat birisinin denemesi gerekiyor tabiki denerken de cihazda sorun oluşma ihtimali var. bundan dolayı bunu göze almış bir gönüllünün bana haber vermesi gerekli. Elimden geleni yaparım
Gönüllüyüm
Tamamdır paketi yarın atarım size
Mete Berk Ergun' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkesten bir özür dileyeyim çünkü işim gereği uzun bir süre bilgisayardan uzaktım ve sizlerle ilgilenemedim. Gördüğüm kadarıyla telefona bir update daha gelmiş LUZ59L versiyonuna güncellendi benim telefonumda otomatik olarak.
Ve gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarda Dual Modeli için stock rom çıkartmak istemişler eğer hala daha gönüllü olan varsa ben yardım etmeye hazırım
atakan58' Alıntı:@theeteempire
[font='Open Sans', sans-serif]LUZ59K already last version now. No update come yet. [09.09.15][/font]
atakan58' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]@[/font][font='Open Sans', sans-serif]theeteempire[/font][font='Open Sans', sans-serif] [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]My device have original Rom. I dont install Stock Rom and Root.[/font]
[font=Open Sans, sans-serif]Currently not update come yet my device.[/font]
[font=Open Sans, sans-serif]I think you should wait for update. This problem source device production time.[/font]
[font=Open Sans, sans-serif]@[font=Hind, sans-serif]Sadronis from xda owner of the rom and subject.[/font][/font]
na6r3apre' Alıntı:Can u please just explain the steps in english.
Also is this stock rom acceting update.
Thnx for this great job.
Murat Can' Alıntı:Merhaba arkadaşlar benim telefonun derleme numarasi LUZ17E tek simli model bu stock romu kursam bi sorun olurmu derleme numarasi farkediyomu yani merak ettigim bu simdiden tesekkurler emeginize saglik