ziyaretci17' Alıntı:1.Tel garanti dışı kalırmı
2.Tele güncelleme gelmiyor bunu yüklersen gelir mi
Incredible™' Alıntı:ziyaretci17' Alıntı:1.Tel garanti dışı kalırmı
garanti dışı kalcağını sanmıyorum, güncelleme gelir
Incredible™' Alıntı:ziyaretci17' Alıntı:1.Tel garanti dışı kalırmı
garanti dışı kalcağını sanmıyorum, güncelleme gelir
theeteempire' Alıntı:We need stock for LUZ17E !!!!! Please ....
Bahad1r' Alıntı:Arkadaslae forumdaki stock romu sonunda kurdum ama benim derleme numarasi LUZ17E idi ve stock romu kurduktan sonra LUZ59K oldu ve guncelle falan yookk sisteminiz guncel diyor??? Anlam veremedim ben guncelleme almak icin yuklemistm romu ve guncelleme ortada yokk
atakan58' Alıntı:Bahad1r' Alıntı:Arkadaslae forumdaki stock romu sonunda kurdum ama benim derleme numarasi LUZ17E idi ve stock romu kurduktan sonra LUZ59K oldu ve guncelle falan yookk sisteminiz guncel diyor??? Anlam veremedim ben guncelleme almak icin yuklemistm romu ve guncelleme ortada yokk
Sistemin zaten güncel. Onun üstü şuan yok
atakan58' Alıntı:@"Bahad1r" Isınması donamımsal olabilir. Yada bazı "sömürgeci" oyunlar ısınmasına neden olabilir.
Son uygulamalardaki takılma bende de mevcut.
Orjinal yazılımda benimki. :rpg:
ziyaretci17' Alıntı:Kardeş birşey sorcam. Nasıl bootloadera alıyor teli (tel rootlu)
Bahad1r' Alıntı:atakan58' Alıntı:Bahad1r' Alıntı:Arkadaslae forumdaki stock romu sonunda kurdum ama benim derleme numarasi LUZ17E idi ve stock romu kurduktan sonra LUZ59K oldu ve guncelle falan yookk sisteminiz guncel diyor??? Anlam veremedim ben guncelleme almak icin yuklemistm romu ve guncelleme ortada yokk
Sistemin zaten güncel. Onun üstü şuan yok
Ee guncelse performan olarak ayni telefn son uygulamalar sekmesini kaydirirken kasma yapiyor bide telefon yine isiniyoe guncellemeyle bunlar duzeltsti yani ama bende ayni guncelledigini sanmiyorm yani
atakan58' Alıntı:theeteempire' Alıntı:We need stock for LUZ17E !!!!! Please ....
It does not matter. You can install
--------------------------
Az önce gelen sistem güncellemesiye Derleme numarası LUZ59K olarak değişti.
Benimkide LUZ17E idi. Bu arada bana çok geç geliyor bu güncellemeler.
Adamlardan Stock Rom isteye isteye :mutlu2:
atakan58' Alıntı:ziyaretci17' Alıntı:Kardeş birşey sorcam. Nasıl bootloadera alıyor teli (tel rootlu)
Konuyu inceleyin.
http://forum.turkdevs.com/konu-recovery-root-gm-4g-philz-recovery-ve-root-yapimi.html
bruteking' Alıntı:flash_all.bat tıklıyorum. komutlar 1 sn de uygulanıyor ama telefonda tık yok general mobile yazısında hala. devam etmek için bir tuşa basın diyor basıyorum program kapanıyor. telde hala tık yok. en sonunda bataryayı çıkarıyorum açılıyor telefon. Bilen birisi yardım etse biz de mahçup durumda kalmasak...