E
excalabur
Ramazan Çiftçi' Alıntı:Discovery 2+ deneyen varmı?
Kendim.resimlere bak çekilen benim telefona yüklenen rom.konuyu okursan herşey yazıyor.kolay gelsin
Ramazan Çiftçi' Alıntı:Discovery 2+ deneyen varmı?
excalabur' Alıntı:qwerty`' Alıntı:Eline sağlık. Harika :rool:
Telefonun hafızasını görmüyordu ben yüklediğimde kendi ayrı hafıza oluşturuyordu o düzelmiş mi?
Evet ikisnide görüyor
alptrek' Alıntı:excalabur' Alıntı:qwerty`' Alıntı:Eline sağlık. Harika :rool:
Telefonun hafızasını görmüyordu ben yüklediğimde kendi ayrı hafıza oluşturuyordu o düzelmiş mi?
Evet ikisnide görüyor
Hafıza sorunu nasıl çözüldü yardım edebilirmisin bende casper via v5 için romu portladığımda telefonun sadece sdcardını görüyordu bunun çözümü nedir
Lptrex' Alıntı:CM De sorunları çoğunun kaynağı zImage olur genelde
alptrek' Alıntı:OlabilirLptrex' Alıntı:CM De sorunları çoğunun kaynağı zImage olur genelde
vold dosyası ile bir çözüm olabilirmi peki
Lptrex' Alıntı:alptrek' Alıntı:OlabilirLptrex' Alıntı:CM De sorunları çoğunun kaynağı zImage olur genelde
vold dosyası ile bir çözüm olabilirmi peki
Aleyküm Selamtayfur422' Alıntı:Selamun Aleykum Kardeşlerim cihaza cyegaen mod 5.1.1 v2 romunu yükledim tel kapandı bida acılmadı pcye taktıgımda bildirim ısıgı yanıyor driverlar kurulu flash tool görmüyor ses acma+power tusu ile denedeim yine olmadı önceden okumustu yüzde 84 e kadar geldi sonra telin bildiirm ısıgı yandı bende stop a bastım cıkarttım teli
kardşim telefonun bildirim ısıgı taktımda yanıyor denedim ses+power olmadı işletim sistemim win 10excalabur' Alıntı:Aleyküm Selamtayfur422' Alıntı:Selamun Aleykum Kardeşlerim cihaza cyegaen mod 5.1.1 v2 romunu yükledim tel kapandı bida acılmadı pcye taktıgımda bildirim ısıgı yanıyor driverlar kurulu flash tool görmüyor ses acma+power tusu ile denedeim yine olmadı önceden okumustu yüzde 84 e kadar geldi sonra telin bildiirm ısıgı yandı bende stop a bastım cıkarttım teli
ben v2 vermedim çünki hatalı ama telefonunu bu hale getirmez işlemin yarım kalmış demekki hatalı yüklemişsin bendeki 5.1.1 bende 10 kere kurdum resimlerini çektim hala bir çok kişi yüklüyor.enson sistemin kitlenmiş
Tlf 1DK şarj tak galiba beyaz ışık birara yanıp sönmesi lazımdı çıkar sonra flashtoolu aç volüm+pwr bas görmesi lazım görürse mecbur önce format atmalısın sistemin hatalı kalmış.tlf açılır merak etme işlemleri uygula duruma göre bakalım
tayfur422' Alıntı:kardşim telefonun bildirim ısıgı taktımda yanıyor denedim ses+power olmadı işletim sistemim win 10excalabur' Alıntı:Aleyküm Selamtayfur422' Alıntı:Selamun Aleykum Kardeşlerim cihaza cyegaen mod 5.1.1 v2 romunu yükledim tel kapandı bida acılmadı pcye taktıgımda bildirim ısıgı yanıyor driverlar kurulu flash tool görmüyor ses acma+power tusu ile denedeim yine olmadı önceden okumustu yüzde 84 e kadar geldi sonra telin bildiirm ısıgı yandı bende stop a bastım cıkarttım teli
ben v2 vermedim çünki hatalı ama telefonunu bu hale getirmez işlemin yarım kalmış demekki hatalı yüklemişsin bendeki 5.1.1 bende 10 kere kurdum resimlerini çektim hala bir çok kişi yüklüyor.enson sistemin kitlenmiş
Tlf 1DK şarj tak galiba beyaz ışık birara yanıp sönmesi lazımdı çıkar sonra flashtoolu aç volüm+pwr bas görmesi lazım görürse mecbur önce format atmalısın sistemin hatalı kalmış.tlf açılır merak etme işlemleri uygula duruma göre bakalım
tayfur422' Alıntı:DENEDİM AMA BATARYANIN BİTTİĞİNİ NASIL ANLICAM
Orochi™' Alıntı:Resimleri başka farklı siteye yükleyin resimler görünmüyor.
excalabur' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Resimleri başka farklı siteye yükleyin resimler görünmüyor.
kontrol yaptım hocam var her halde siteden kaynaklanıyor.iyi günler