Azreel' Alıntı:Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana D
Telefondan bi resim son hali bu
Mehmet Bastık' Alıntı:Azreel' Alıntı:Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana D
Telefondan bi resim son hali bu
temanın adını öğrenebilirmiyim birde lollipop sürümünde xposed modüllerini çalıştırabilen bi arkadaş vardı ne yapmamız gerek bilginiz varmı acaba veya yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkürler
Amazing' Alıntı:Simdi bu romu yuklemek icin ilk once wileyfox romunu mu yuklemek gerekiyor.Yardim edin.
Pil performansı şu an çok iyi derecede hocam.malatyaliburak' Alıntı:Romu Kullanan Arkadaşlar Genel Stabillik Ve Özelliklede Pil Performansi Konusunda Stok Romla Karşılaştırma Yaparlarsa Yüklemeyi Düşünen Arkadaşlara Çok Yardımcı Olurlar.. Şimdiden Teşekkürler..
v74 ü deneyin hocam bir de arm versiyonu olmaz ama onu da deneyebilirsiniz olmuyorsa Philiz Touch Recovery'i telefona flashfiyden flashlıyıp oradan kurun.Mehmet Bastık' Alıntı:Normalde bizim 4G'lere arm olan yüklenir ama Wileyfox romda arm64 olanı yüklemeniz gerek.
Bu linkteki konudan Xposed apk ve cwmden yüklenmesi gereken dosyaları indirebilirsin : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
(Önce cwmden flaşlayıp sonra apkyı kurman lazım)
[font=Hind, sans-serif]http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3499276&d=1444255316xposed-v75-sdk21-arm64.zip olan linkten indirdim attım sd karta sonra cyanogen cwm ile failed hatası verdi[/font]
O da olabilirdarx' Alıntı:Cm recovery ile değil twrp ile deneyin
Azreel' Alıntı:Yav konuyu nerelere götürmüşsünüz hayal gücünüze hayranım konuda verilen rom gaps başkada bişiye gerek yok yani kasmayın fazla pil durumu gayet stabil ama kamera uygulaması yaramaz kaldırın google kamera bundan iyi
Çıkabilir hocam direk flasheble zip sanırım apk olabilirse dert değil.ahmetkkcl' Alıntı:cm kamera flashlanırsa eger güncellemelerde sıkıntı cıkarmı hocam.
Azreel' Alıntı:Cm os kamera bilmem ama wileyfox camera hoştu grci ben flash ladım ama failet verdi ben birde her güncellemeyi yapmıcam belki çok kararlı bir sürüm gelirse yaparım ama final sürümünü kesin kurucam
Rygebin' Alıntı:Azreel' Alıntı:Cm os kamera bilmem ama wileyfox camera hoştu grci ben flash ladım ama failet verdi ben birde her güncellemeyi yapmıcam belki çok kararlı bir sürüm gelirse yaparım ama final sürümünü kesin kurucam
Cmnin değil wileyfoxun içindekini deneyecektim çalışmıyorsa denemeyeyim gerçi o sorun güncellemeyle düzeldi tekrar denenebilir .