TurkishKnight' Alıntı:Cm12.1 linkleri uçtu, tam kuracaktım :dry:
Rygebin' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:Cm12.1 linkleri uçtu, tam kuracaktım :dry:
Aksama gelir büyük ihtimalle cm sunucuları değisiyor yine arada yapıyorlar.
Wes' Alıntı:Romun son sürümü siteden kaldırılmış. Elinde olan var mı ?
Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Romun son sürümü siteden kaldırılmış. Elinde olan var mı ?
Son sürüm hariç hepsi kaldırılmış , elimde var ama son sürüm değil.
Wes' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Wes' Alıntı:Romun son sürümü siteden kaldırılmış. Elinde olan var mı ?
Son sürüm hariç hepsi kaldırılmış , elimde var ama son sürüm değil.
Hangi sürüm Kaan ? Son sürümde yok malesef, experimantal sürümü var, o da Ekim ayında eklenmiş.
ishakwayn' Alıntı:Sadece cyanogen OS kurup mu gece biliyoruz yoksa bütün rumlardan geçebilirmiyiz?
Ozan Kerem Karakaya' Alıntı:Abi Rom yüklerken telefon un göç etme ihtimali varmı
Rygebin' Alıntı:Ozan Kerem Karakaya' Alıntı:Abi Rom yüklerken telefon un göç etme ihtimali varmı
Göç etme?
Mamalama' Alıntı:cm-12.1-20151019-NIGHTLY. Kac gundur bekliyorum link gelmedi yokmu kimsede
Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:cm-12.1-20151019-NIGHTLY. Kac gundur bekliyorum link gelmedi yokmu kimsede
Bende 01.16 sürümü var, istersen onu upload edeyim?
Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:cm-12.1-20151019-NIGHTLY. Kac gundur bekliyorum link gelmedi yokmu kimsede
Oda olur hocam yukleyeyim artık
hhh666' Alıntı:Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:cm-12.1-20151019-NIGHTLY. Kac gundur bekliyorum link gelmedi yokmu kimsede
Buyur hocam:
https://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/128513/cm-12.1-20151002-EXPERIMENTAL-YOG7N0X00N-crackling.zip
Bu romu Yedek alıp stocka geçeceksen crackling recovery kurup bu romun yedeğini alıp 5.1.1 twrp'den flaşlanan stock romu kurabilirsin şarz konusunda daha iyi benceMamalama' Alıntı:hhh666' Alıntı:Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:cm-12.1-20151019-NIGHTLY. Kac gundur bekliyorum link gelmedi yokmu kimsede
Buyur hocam:
https://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/128513/cm-12.1-20151002-EXPERIMENTAL-YOG7N0X00N-crackling.zip
Stock 6.0.1 MMB29Q gecsem sorun çıkarırmı birde yedek alsam geri yuklenirmi stock rom