R
Rygebin
İlk part yüklendi , az kaldı..UtkuAblakTR' Alıntı:@Rygebin hocam 6.0.1 ne zamana yüklenir ?
İlk part yüklendi , az kaldı..UtkuAblakTR' Alıntı:@Rygebin hocam 6.0.1 ne zamana yüklenir ?
Rygebin' Alıntı:İlk part yüklendi , az kaldı..UtkuAblakTR' Alıntı:@Rygebin hocam 6.0.1 ne zamana yüklenir ?
Rygebin' Alıntı:@ahmetgs16 , driverların hepsini yüklediğine emin misin?
ahmetgs16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:@ahmetgs16 , driverların hepsini yüklediğine emin misin?
aygıt yöneticisindeki android-ADB İNTERFACE güncel minimal ve fastboot yüklü diğer Y Y Y yazılan o da yüklü denemediğim varyasyon kalmadı olmuyor,cihazı fabrika ayarlarına geri dönüp sıfırlayıp denedim sonuş nafile.ayrıca driverler yüklü olmasa OS'uda yükleyemezdim herhalde başka bir yolu yada metodu yokmu?
simaros' Alıntı:
Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
simaros' Alıntı:Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
DarkOfTheKnight' Alıntı:simaros' Alıntı:Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
Nightly böyleyse Stable sürümünü hayal edemiyorum
Rygebin' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:simaros' Alıntı:Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
Stabil sürüm gelmeyebilir , gelevekse de Cm 13 Nightly çıkınca gelir herhalde
Kardeş iki sorum olacakRygebin' Alıntı:ahmetgs16' Alıntı:Rygebin' Alıntı:@ahmetgs16 , driverların hepsini yüklediğine emin misin?
aygıt yöneticisindeki android-ADB İNTERFACE güncel minimal ve fastboot yüklü diğer Y Y Y yazılan o da yüklü denemediğim varyasyon kalmadı olmuyor,cihazı fabrika ayarlarına geri dönüp sıfırlayıp denedim sonuş nafile.ayrıca driverler yüklü olmasa OS'uda yükleyemezdim herhalde başka bir yolu yada metodu yokmu?
Cynogen Os'u kurup , forumdaki konudan root atın..
Ondan sonra flashfiyle recoveryi flashlayın onla birlikte cynogen mod'u kurun.
Rygebin' Alıntı:DarkOfTheKnight' Alıntı:simaros' Alıntı:Bugün 20 kasım sürümünü yükledim şarj efsane :rool: (güç tasarruf modu %4 de açıldı)
Stabil sürüm gelmeyebilir , gelevekse de Cm 13 Nightly çıkınca gelir herhalde
sahinmehmettr' Alıntı:jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler
jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler
simaros' Alıntı:Hayırlı olsun ilk cm13 romlar çıktı darısı başımıza
Rygebin' Alıntı:sahinmehmettr' Alıntı:jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler
jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler
Hayır
simaros' Alıntı:Hayırlı olsun ilk cm13 romlar çıktı darısı başımıza
Bize de yakın bir tarihte gelecek takipteyim