Şevket Karhan
Kayıtlı Üye
GravityBox system framework cevap vermiyor çıkılıyor diye uyarı veriyor,gravityBox u açmaya çalışınca. Yardımcı olabilecek olan varmı.? Xposed kurdum modüler falan yaptım ama olmadı.
Şevket Karhan' Alıntı:GravityBox system framework cevap vermiyor çıkılıyor diye uyarı veriyor,gravityBox u açmaya çalışınca. Yardımcı olabilecek olan varmı.? Xposed kurdum modüler falan yaptım ama olmadı.
Şevket Karhan' Alıntı:Şevket Karhan' Alıntı:GravityBox system framework cevap vermiyor çıkılıyor diye uyarı veriyor,gravityBox u açmaya çalışınca. Yardımcı olabilecek olan varmı.? Xposed kurdum modüler falan yaptım ama olmadı.
sayfaları tek tek okudum takıntı yaptım o kadar uğraştım yinede gravitybox u çalıştıramadım,kuran varsa yardımcı olabilecek olan varmı.?
TheHealeR™' Alıntı:Şevket Karhan' Alıntı:Şevket Karhan' Alıntı:GravityBox system framework cevap vermiyor çıkılıyor diye uyarı veriyor,gravityBox u açmaya çalışınca. Yardımcı olabilecek olan varmı.? Xposed kurdum modüler falan yaptım ama olmadı.
sayfaları tek tek okudum takıntı yaptım o kadar uğraştım yinede gravitybox u çalıştıramadım,kuran varsa yardımcı olabilecek olan varmı.?
Xposed Installer dan framework kısmından yükle güncelle yaptınızmı?
Tamamdır hallettim.Şevket Karhan' Alıntı:TheHealeR™' Alıntı:Şevket Karhan' Alıntı:Şevket Karhan' Alıntı:GravityBox system framework cevap vermiyor çıkılıyor diye uyarı veriyor,gravityBox u açmaya çalışınca. Yardımcı olabilecek olan varmı.? Xposed kurdum modüler falan yaptım ama olmadı.
Xposed Installer dan framework kısmından yükle güncelle yaptınızmı?
Yaptım evet ,ikiside telefon hafızasında olmasına rağmen hata veriyor .
Kardeşim bu xperia klavyede , tuşa uzun basma süresini ayarlama varmı acaba.Başka Romda kullanıyorum klavyeyi fakat tuşa uzun basma süresi yok.Çözemedim bir türlüTheHealeR™' Alıntı:
Fix i yukledim ama geri nasıl kaldirabiliriz hocamTheHealeR™' Alıntı:
TheHealeR™' Alıntı:@"Scario" Buyur su fixi Flashla eski haline döner;
https://drive.google.com/file/d/0B0iHcsGZsvAZOXdqV2x1b1VPcms/view?usp=docslist_api
Periscope a bende giremedim belki uygulamadan kaynaklanan bişeydir
calypse1907' Alıntı:hafıza kartına bişey taşıdığımda kayboluyor çözümünü bilen yokmu