hakan_13' Alıntı:Hocam Artık Güncelleme gelir mi acaba rom süper ama yine de insan yenilik istiyor işte
Bu romA mi hocamIncredible™' Alıntı:hakan_13' Alıntı:Hocam Artık Güncelleme gelir mi acaba rom süper ama yine de insan yenilik istiyor işte
lollipop style güncelleme gelebilir
Caner kardeş romda o özellik var zaten ayarlara gır pile gir ve yüzdeyi işaretlesen yeterlicaner1998283455' Alıntı:Ya bu romu yapan arkadaşlar sizden bi ricam olucak veya bazıları da benım gıbı dusunuyor olabılır 5.1 cok ıyıde su sarj yerı varya yuzde felan onu jelly bean custom romlardakı xperıanın şarz yerıyle yapsanız 10 numara ındırme ve ılgı cekıcı olur bırebır hesabı olur lütfen yardımcı olun bız kullananlardanız ??
Dr.Razor™' Alıntı:Sizin karariniz. Ben defalarca soyledim konyya da yazdim nasil okuyorsunuz konuyu?
Dedimki walkman paketinin gelistiricisi ben degilim. Bu benden kaynaklanan bir sorun degil walkmanin sorunudur.
Cozumunu de soyluyorum madem ki clearauido kullanmiyorsunuz(ses olayinin kaynagi) o zaman Ayarlar/uygulamalar/ses gelistitmelerini devre disi birakin. Artik seste de problem kalmamis olur.
Yeterince aciklayici oldugumu dusunuyorum 56 sayfada en az 56 kez ayni seyleri yazdim biraz zahmet edip onceki sayfalari da okumayi deneyin
İyi forumlar
Dediğinizi yaptım fakat bu seferde sesi kısam bile son ses çıkıyor.Dr.Razor™' Alıntı:Sizin karariniz. Ben defalarca soyledim konyya da yazdim nasil okuyorsunuz konuyu?
Dedimki walkman paketinin gelistiricisi ben degilim. Bu benden kaynaklanan bir sorun degil walkmanin sorunudur.
Cozumunu de soyluyorum madem ki clearauido kullanmiyorsunuz(ses olayinin kaynagi) o zaman Ayarlar/uygulamalar/ses gelistitmelerini devre disi birakin. Artik seste de problem kalmamis olur.
Yeterince aciklayici oldugumu dusunuyorum 56 sayfada en az 56 kez ayni seyleri yazdim biraz zahmet edip onceki sayfalari da okumayi deneyin
İyi forumlar
creativeself' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:Sizin karariniz. Ben defalarca soyledim konyya da yazdim nasil okuyorsunuz konuyu?
İyi forumlar
Dediğinizi yaptım fakat bu seferde sesi kısam bile son ses çıkıyor.Dr.Razor™' Alıntı:Sizin karariniz. Ben defalarca soyledim konyya da yazdim nasil okuyorsunuz konuyu?
İyi forumlar
ytezer' Alıntı:Toplam 5.1 in boyutu nedir. indiriyorum da. bilinmeyen boyut diyo sakata gelmesin