realkinq51' Alıntı:Emeginize sağlık hocam inşaALLAH ekran sapıtması yapmiyordur önceki versiyonu çok sevmeme rağmen sapıtma dolayısı ile kullanamıyordum kitkat bütün romlarda sapıtma oluyor bu roma benzer bi jb rom olsa çok iyi olurdu
hellme125' Alıntı:kardeşim 5.1 i yayınlamadan 10 dk önce 5.0ı kurmuştum şansa bak
QBDRE' Alıntı:hocam ellerine saglik. henüz yeniyim ve kurulumu tam olarak anlayamadim. detaylı şekilde adım adım anlatirsaniz sevinirim
Mesut094914' Alıntı:Lolipop arayüze ne kadar var?
rude83' Alıntı:Acaba kapatıp açınca uygulamalar yine kayboluyor mu ?
Dr.Razor™' Alıntı:rude83' Alıntı:Acaba kapatıp açınca uygulamalar yine kayboluyor mu ?
Uygulamalarınızı sd karta taşımayın. O zaman kaybolmaz. Taşıyorsanızda ilk önce Home.apk yı taşıyın sonra ne taşırsanız taşıyın
rude83' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:rude83' Alıntı:Acaba kapatıp açınca uygulamalar yine kayboluyor mu ?
Uygulamalarınızı sd karta taşımayın. O zaman kaybolmaz. Taşıyorsanızda ilk önce Home.apk yı taşıyın sonra ne taşırsanız taşıyın
Home.apk yı nasıl tasiriz , tesekkur ederim..
meminfil' Alıntı:GMD'yi yeni kullanmaya başlayan biri olarak ilk bu rom'u deneyeceğim güzel görünüyor ss'ler elinize sağlık.. Ancak gmd'yle ilgili bir şey soracağım bu telefona 4.4.2'den öte rom yok mu?