SpeedZodiaC
Aktif Üye
RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery
Güncelleme ne durumda beyler
Güncelleme ne durumda beyler
oguzhn08' Alıntı:Hocam ellerinize sağlık ROM çok güzel
Google arama çubuğunu kaldırdığımız zaman ekrana eklediğimiz widgetler ile bildirim çubuğu arası açık kalıyor bunu halledebilirmiyiz ?
Biraz uzun oldu ama sanırım kendimi anlatabildim
Captain' Alıntı:oguzhn08' Alıntı:Hocam ellerinize sağlık ROM çok güzel
Google arama çubuğunu kaldırdığımız zaman ekrana eklediğimiz widgetler ile bildirim çubuğu arası açık kalıyor bunu halledebilirmiyiz ?
Biraz uzun oldu ama sanırım kendimi anlatabildim
Launcher ile alakalı sony orjinal launcheri birşey yapamazsın
Xperia stock romlarında da bu kullanılıyor onlarda da böyle
saybatli' Alıntı:Romu dün yükledim bazı hatalar gördüm. En son 5.0 olan sürümü yükledim.
1 - Telefon yeniden başladığında sd kartda bulunan uygulamalar launcher da göstermiyor. Xperia Ana sayfanın verilerini temizlersem o zaman uygulamalar listeleniyor.
2- Bazen sim 1'in pin kodunu sormuyor. O zamanda hat açılmıyor.
3- Walkman hala kasıyor. Müzik başlatmak ve durdurmak işkence gibi geliyor.
Stargate_73' Alıntı:Arkadaşlar ben acemiyim bu konuda.Telefona yüklemek istiyorum.Benim orjinal kitkat versiyon.
Data dosyasını sd karta attım ama cwm ekranında yükleme yapınca hata verip kurmuyor.Bunu kurarsam imei falan gider mi?Yani imei yedekleme yapmam gerekiyor mu?
Acil cevaplarsanız sevinirim
lys0001' Alıntı:Stargate_73' Alıntı:Arkadaşlar ben acemiyim bu konuda.Telefona yüklemek istiyorum.Benim orjinal kitkat versiyon.
Data dosyasını sd karta attım ama cwm ekranında yükleme yapınca hata verip kurmuyor.Bunu kurarsam imei falan gider mi?Yani imei yedekleme yapmam gerekiyor mu?
Yedeklemeni öneririm her duruma karşı
Stargate_73' Alıntı:lys0001' Alıntı:Stargate_73' Alıntı:Arkadaşlar ben acemiyim bu konuda.Telefona yüklemek istiyorum.Benim orjinal kitkat versiyon.
Yedeklemeni öneririm her duruma karşı
Hallettim teşekkürler.
Robber_TR' Alıntı:öncelikle bu harika rom için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim gerçekten müthiş olmuş fakat ben bir sorunla karşılaştım asla yanlış anlamayın niyetim sizi kötülemek değil sadece geliştirilmesine yardımcı olmak birincisi bir program yüklediğimizde direk telefon kendi hafızasına kaydediyo sd karta taşındığında ise ana ekrandan simgesi kayboluyo ve telefonda hiç yüklü değil gibi gösteriyo ikinci sorun ise usb depolama olarak seçildiğinde bilgisayara bağlantı gerçekleşiyo fakat dosya aktarımı yapılamıyo sürücüleri görmüyo
Robber_TR' Alıntı:öncelikle bu harika rom için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim gerçekten müthiş olmuş fakat ben bir sorunla karşılaştım asla yanlış anlamayın niyetim sizi kötülemek değil sadece geliştirilmesine yardımcı olmak birincisi bir program yüklediğimizde direk telefon kendi hafızasına kaydediyo sd karta taşındığında ise ana ekrandan simgesi kayboluyo ve telefonda hiç yüklü değil gibi gösteriyo ikinci sorun ise usb depolama olarak seçildiğinde bilgisayara bağlantı gerçekleşiyo fakat dosya aktarımı yapılamıyo sürücüleri görmüyo
lys0001' Alıntı:Robber_TR' Alıntı:öncelikle bu harika rom için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim gerçekten müthiş olmuş fakat ben bir sorunla karşılaştım asla yanlış anlamayın niyetim sizi kötülemek değil sadece geliştirilmesine yardımcı olmak birincisi bir program yüklediğimizde direk telefon kendi hafızasına kaydediyo sd karta taşındığında ise ana ekrandan simgesi kayboluyo ve telefonda hiç yüklü değil gibi gösteriyo ikinci sorun ise usb depolama olarak seçildiğinde bilgisayara bağlantı gerçekleşiyo fakat dosya aktarımı yapılamıyo sürücüleri görmüyo
Benim dosya aktarımında hiç bi sorun yok pc ile ilgili bi sorun olabilir?
Wifi ile bağlıysa pc superbeam ile dosya aktarımı tavsiye edebilirim güzel pratik hızlı
Olabilir. İsterseniz forumda konu açın daha iyi yardim ederler.win 8 kullanıyorum ondan olabilirmi ?
Furkan_FS' Alıntı:Robber_TR' Alıntı:öncelikle bu harika rom için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim gerçekten müthiş olmuş fakat ben bir sorunla karşılaştım asla yanlış anlamayın niyetim sizi kötülemek değil sadece geliştirilmesine yardımcı olmak birincisi bir program yüklediğimizde direk telefon kendi hafızasına kaydediyo sd karta taşındığında ise ana ekrandan simgesi kayboluyo ve telefonda hiç yüklü değil gibi gösteriyo ikinci sorun ise usb depolama olarak seçildiğinde bilgisayara bağlantı gerçekleşiyo fakat dosya aktarımı yapılamıyo sürücüleri görmüyo
İlk sorun için eski sürümlerden ( V4 V3 gibi ) system klasorunde app veya privapp dosyasında Home adlı apk olacak. Onu alın ve sizdeki Home apksi ile değiştirin.
İkinci sorun romdan değil sizden kaynaklı büyük ihtimal.
acaba elinizde varsa atabilirmisiniz rica etsem ?