onur688' Alıntı:rom çok güzel elinize sağlık. bir sorum olacak oyunlarda falan renk parlaklığı biraz düşük yani sönük bir renk var genel olarak stock romda leki romda falan sönük değil. ama bu romu kullanmak istiyorum beğendim. aceba bu renk canlılığını artırmanın bi yolu varmı bu mühendis modundan falan ayarlanabiliyomu bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
Incredible™' Alıntı:onur688' Alıntı:rom çok güzel elinize sağlık. bir sorum olacak oyunlarda falan renk parlaklığı biraz düşük yani sönük bir renk var genel olarak stock romda leki romda falan sönük değil. ama bu romu kullanmak istiyorum beğendim. aceba bu renk canlılığını artırmanın bi yolu varmı bu mühendis modundan falan ayarlanabiliyomu bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
acaba bende mi sorun var ben daha canlı buldum şahsen
veron123' Alıntı:Kardesim art calismiyor
onur688' Alıntı:rom çok güzel elinize sağlık. bir sorum olacak oyunlarda falan renk parlaklığı biraz düşük yani sönük bir renk var genel olarak stock romda leki romda falan sönük değil. ama bu romu kullanmak istiyorum beğendim. aceba bu renk canlılığını artırmanın bi yolu varmı bu mühendis modundan falan ayarlanabiliyomu bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
Asartyy' Alıntı:Discovery için yaptığınız romu indirdim fakat bir türlü kuramadım. Bende su anda orjinal 4.4.2 kit kat yazılımı mevcut ben bunun üzerine sizin romu kurmaya çalışıyorum. dahili depolama alanına attım romu . recovery menüsüne girdim başlangıçta menüde
reboot system now
apply update from Adm
apply update from sdcard
apply update from sdcard2
apply update from cache
wipe data / factory reset
wipe cache partition
back up user data
restore user data
menüleri mevcut ben şu anda nasıl yükleme yapabilirim yol gösterirseniz sevinirim
konuda belirttiğiniz ADVANCED menüsü bulnmamaktadır bundan dolayı yüklemeyi oradan yapamadım .
Yardımlarınızı bekliyorum
orjınal recovery ile kuramazsın kardeşim cvm recovery kurmalısın forumda anlatım mevcut