xmanapo' Alıntı:PCden ne medya cihazı olarak ne de usb bellek olarak dosya aktarımı yapamıyorum lütfen yardım edin. Acilll!
Ahmet Hakan Uysal' Alıntı:Romu kurmak istiyorum fakat Kitkat'ta bir türlü recovery yükleyemedim yüklendi diyor sonra recovery modunda açıyorum normal recovery modunda açıyor yani yüklenmemiş. Jb'ye dönüş yapıp kursam sorun çıkar mı?
Ahmet Hakan Uysal' Alıntı:Romu kurmak istiyorum fakat Kitkat'ta bir türlü recovery yükleyemedim yüklendi diyor sonra recovery modunda açıyorum normal recovery modunda açıyor yani yüklenmemiş. Jb'ye dönüş yapıp kursam sorun çıkar mı?
Sağolun oldu bu sefer. Peki imei yedeklememe gerek var mı imei yedekleme programları çalışmıyorda.furkan55123' Alıntı:Ahmet Hakan Uysal' Alıntı:Romu kurmak istiyorum fakat Kitkat'ta bir türlü recovery yükleyemedim yüklendi diyor sonra recovery modunda açıyorum normal recovery modunda açıyor yani yüklenmemiş. Jb'ye dönüş yapıp kursam sorun çıkar mı?
telefonunu roola
https://yadi.sk/d/fXfpu3jLh7JuU bunu indir
google playden rashr flash tool uygulamasini indir
uygulamaya root izinlerini ver
depoadan sec butonuna bas ve indirdugin cwm.img dosyasini flashla
zaten sana diyecek recovery modund baslasin mi diye baslattiginda cwm baslayacak
hadi kolay gelsin :goodbye:
Ahmet Hakan Uysal' Alıntı:Sağolun oldu bu sefer. Peki imei yedeklememe gerek var mı imei yedekleme programları çalışmıyorda.furkan55123' Alıntı:Ahmet Hakan Uysal' Alıntı:Romu kurmak istiyorum fakat Kitkat'ta bir türlü recovery yükleyemedim yüklendi diyor sonra recovery modunda açıyorum normal recovery modunda açıyor yani yüklenmemiş. Jb'ye dönüş yapıp kursam sorun çıkar mı?
telefonunu roola
https://yadi.sk/d/fXfpu3jLh7JuU bunu indir
google playden rashr flash tool uygulamasini indir
uygulamaya root izinlerini ver
depoadan sec butonuna bas ve indirdugin cwm.img dosyasini flashla
zaten sana diyecek recovery modund baslasin mi diye baslattiginda cwm baslayacak
hadi kolay gelsin :goodbye:
ceza_erkan' Alıntı:Keşke z3 uygulamaları ayrı bir fix paketinde olsaolsa. Yer kaybı yapıyor hiç birini kullanmıyorum.
desen61' Alıntı:Fixleri indiriyor romu indirmiyor.. Linklerde bir sıkıntı var mı doktor kardeşim