Dr.Razor™' Alıntı:hocam indirip atarsanız ben bakarım. eğer sp flash halinde paylaşmış olsalar full rom vereceğim çünkü o paket patch paketi yani herşeyi patch liyor. sadece uygulamaları cwm yapıp verebiliyorum o yüzden
RomMaster' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:hocam indirip atarsanız ben bakarım. eğer sp flash halinde paylaşmış olsalar full rom vereceğim çünkü o paket patch paketi yani herşeyi patch liyor. sadece uygulamaları cwm yapıp verebiliyorum o yüzden
Tamer abi bulmuştu ona sorun sinan hocam kendi de portlamisti bunu kustu g4s için
Dr.Razor™' Alıntı:RomMaster' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:hocam indirip atarsanız ben bakarım. eğer sp flash halinde paylaşmış olsalar full rom vereceğim çünkü o paket patch paketi yani herşeyi patch liyor. sadece uygulamaları cwm yapıp verebiliyorum o yüzden
Tamer abi bulmuştu ona sorun sinan hocam kendi de portlamisti bunu kustu g4s için
Şuan için son sürüm 8983 görünüyor eğer bulursanız link atın ben portlar tr ekler sorunsuz veririm :goodbye:
03ramazan' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:RomMaster' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:hocam indirip atarsanız ben bakarım. eğer sp flash halinde paylaşmış olsalar full rom vereceğim çünkü o paket patch paketi yani herşeyi patch liyor. sadece uygulamaları cwm yapıp verebiliyorum o yüzden
Şuan için son sürüm 8983 görünüyor eğer bulursanız link atın ben portlar tr ekler sorunsuz veririm :goodbye:
Goruntulu gorusmegelirsee eger yeni surumde super olacak
Yarın upload ederim, dediğiniz gibi içinde preloader, patch,scatter dosyaları filan var zipin.Dr.Razor™' Alıntı:hocam indirip atarsanız ben bakarım. eğer sp flash halinde paylaşmış olsalar full rom vereceğim çünkü o paket patch paketi yani herşeyi patch liyor. sadece uygulamaları cwm yapıp verebiliyorum o yüzden
engiin' Alıntı:Yarın upload ederim, dediğiniz gibi içinde preloader, patch,scatter dosyaları filan var zipin.Dr.Razor™' Alıntı:hocam indirip atarsanız ben bakarım. eğer sp flash halinde paylaşmış olsalar full rom vereceğim çünkü o paket patch paketi yani herşeyi patch liyor. sadece uygulamaları cwm yapıp verebiliyorum o yüzden
339 MB ama bir çoğu google uygulaması.
V3 yüklü.launcher,müzik ve galeri uygulaması güncellenmiş.Launcher de blur duvar kağıdı kaldırılmış ve widget desteği gelmiş.Dr.Razor™' Alıntı:engiin' Alıntı:Yarın upload ederim, dediğiniz gibi içinde preloader, patch,scatter dosyaları filan var zipin.Dr.Razor™' Alıntı:hocam indirip atarsanız ben bakarım. eğer sp flash halinde paylaşmış olsalar full rom vereceğim çünkü o paket patch paketi yani herşeyi patch liyor. sadece uygulamaları cwm yapıp verebiliyorum o yüzden
339 MB ama bir çoğu google uygulaması.
V3 mü yüklü şuan yoksa daha eski sürüm mü ?
Dr.Razor™' Alıntı:Yandex linki güzel olur ama patch olduğu için paket olarak vermem zor. birisi bi sp flash romunu nete atsa hemen romu paylaşırdım. siz yine de link verin ben idarelik bir güncelleme vereceğim
Boringer' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:Yandex linki güzel olur ama patch olduğu için paket olarak vermem zor. birisi bi sp flash romunu nete atsa hemen romu paylaşırdım. siz yine de link verin ben idarelik bir güncelleme vereceğim
Hocam SP Flash linkide verildiğine göre V4 mü geliyor? :rool: :rofl: :jumpy:
cumhur_123' Alıntı:Arkadaslar rom cok guzel elinize saglik fakat smste ve bildirimlerde emoji gozukmuyor iki kere kurdum sonuc ikisinde de ayni
krapanta' Alıntı:cumhur_123' Alıntı:Arkadaslar rom cok guzel elinize saglik fakat smste ve bildirimlerde emoji gozukmuyor iki kere kurdum sonuc ikisinde de ayni
tam temiz bir kurulum taptığınıza emin misiniz eğer öyleyse bu rom emoji desteklemiyor olabilir ayrıyetten fixlerle çözülür ya da uygulamalarla