BaYtar™' Alıntı:Bu roma walkman yüklenemezmi ? yükledim ama boot da kaldı.Walkman vazgeçilmezim
BestAloneMan' Alıntı:BaYtar™' Alıntı:Bu roma walkman yüklenemezmi ? yükledim ama boot da kaldı.Walkman vazgeçilmezim
DTS olduğu için yüklenemez
Dr.Razor™' Alıntı:BestAloneMan' Alıntı:BaYtar™' Alıntı:Bu roma walkman yüklenemezmi ? yükledim ama boot da kaldı.Walkman vazgeçilmezim
Yükleyebilir dts engel olmaz. Yapmanız gereken litekat v2 için verdiğim walkman fixi ni yükleyin veya litekat v3 ten lib audioflinger.so yu bu roma atın. Unutmayın ki yine de bootta kalabilir çünkü ses libleri kendi libleri
Dr.Razor™' Alıntı:BestAloneMan' Alıntı:BaYtar™' Alıntı:Bu roma walkman yüklenemezmi ? yükledim ama boot da kaldı.Walkman vazgeçilmezim
Yükleyebilir dts engel olmaz. Yapmanız gereken litekat v2 için verdiğim walkman fixi ni yükleyin veya litekat v3 ten lib audioflinger.so yu bu roma atın. Unutmayın ki yine de bootta kalabilir çünkü ses libleri kendi libleri
etiot' Alıntı:4gb dıscovery 'rom aborted stats 7 hatası alıyorum hocam telefon açılmıyor ama recovery acılıyor :sweat:
ANUBİS' Alıntı:Hocam romu bir gün akşama kadar kullandım akşam bi başladı restart delisi oldu telefon mecburen silmek zorunda kaldım benimle aynı sorunu yaşayan oldumu merak ediyorum
SessionID' Alıntı:ANUBİS' Alıntı:Hocam romu bir gün akşama kadar kullandım akşam bi başladı restart delisi oldu telefon mecburen silmek zorunda kaldım benimle aynı sorunu yaşayan oldumu merak ediyorum
aynı şeyi bende şu an yaşıyorum wipe atamayacağım kadar değerli şeyler var şu an ne yapacağım bilmiyorum
ANUBİS' Alıntı:SessionID' Alıntı:ANUBİS' Alıntı:Hocam romu bir gün akşama kadar kullandım akşam bi başladı restart delisi oldu telefon mecburen silmek zorunda kaldım benimle aynı sorunu yaşayan oldumu merak ediyorum
aynı şeyi bende şu an yaşıyorum wipe atamayacağım kadar değerli şeyler var şu an ne yapacağım bilmiyorum
Başka çare yok gibi geldi bana sende yapacaksın galiba