bolatberke
Kayıtlı Üye
Hocam yeni görünüme ne zaman gecersin acaba ?
Tamm aradagim romdu google play uygulamalarida var süperrrr hll olsnnnnnmusta14' Alıntı:Enes Vcp' Alıntı:Helall helalll Allah razı olsunn teskr edrmm cookkk valla burda sevincten ucuyorumm sana helal.olsun adamsin adammm helalllllllllllllllll
Kardeşim nie bu kadar sevindint )
engiin' Alıntı:Arkadaşlar yeri burası değil biliyorum ama, bu telefon 4.5g uyumlu değil galiba. 4.5G romla çözülebilecek bir durum mu, yoksa cihazın donanımıyla mı ilgili? Romla ilgili bir durumsa kullandığınız rom hangisi acaba?
Wipe attınız mı ?Jezzy' Alıntı:Rom u yüklerken eror veriyor çözümü varmıdır hocam sony z3 romun üstüne kurdum romu
Frozen' Alıntı:Wipe attınız mı ?Jezzy' Alıntı:Rom u yüklerken eror veriyor çözümü varmıdır hocam sony z3 romun üstüne kurdum romu
alikemal42' Alıntı:Bende z3 v5.1 üstüne kurdum sorun yok. Ama ana menü aşagı kaydırma şeklinde degilde beyaz sayfayı saga sola kaydıracak şekilde nasıl kullanabilirim ?
AloneMan' Alıntı:alikemal42' Alıntı:Bende z3 v5.1 üstüne kurdum sorun yok. Ama ana menü aşagı kaydırma şeklinde degilde beyaz sayfayı saga sola kaydıracak şekilde nasıl kullanabilirim ?
Başka launcher yükleyebilirsiniz mesela Nova Launcher