Slience™' Alıntı:STAN' Alıntı:Eline sağlık kanka bi ara senle whovian rommu yapsak :rool:
Eyvallah kanka da öyle bi rom yaparsak indirilcegini sanmıyorum
STAN' Alıntı:Slience™' Alıntı:STAN' Alıntı:Eline sağlık kanka bi ara senle whovian rommu yapsak :rool:
Eyvallah kanka da öyle bi rom yaparsak indirilcegini sanmıyorum
İndirilsin diye rom yapmıyorumki ben : yapiyorum kullaniyom sonra paylasiyorum :
nikoli12' Alıntı:Lolipop Status Bar eklersen tadından yenmez İlk mesajım sana kısmetmiş gerçekten güzel bi proje emeğine sağlık.
okydoky' Alıntı:eline sağlık Silence ;ok hoş görünüyo.. İlerde systemui yi bizim alice deki gibi düşünürsen hemen indirir kurarum bu çok güzel olmuş baya göz doyuruyor ama benm gözler o systemui yi arıyor :d hele de wallpaperli durumçubuğunu gördük ya tamam artık
Semihzeal' Alıntı:Şuan gidgat ultimate whitedayım Rom güzel görünüyor eline sağlık bunuda denicem
Slience™' Alıntı:Şuan 351 mb boş diyo ama facede falan takılıyorum
yasinyasin5059' Alıntı:Slience™' Alıntı:Şuan 351 mb boş diyo ama facede falan takılıyorum
Rom mükemmel olmuş hocam lütfen sürekli güncelleme verin çok beğendim emegınıze sağlık
okydoky' Alıntı:oooo dostum wallpaperI boşver o kendi süpriz çıktı dpi düşünce Lolli style system ui bildirim çubuğu paneli konsollar olsunda wallpaperi olmasa da olur. sen alice deki system ui yi gömebilirsen zaten şaheser tamamlanmış olur
Ne zaman gelir V2.0 ?Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Slience™' Alıntı:Şuan 351 mb boş diyo ama facede falan takılıyorum
Rom mükemmel olmuş hocam lütfen sürekli güncelleme verin çok beğendim emegınıze sağlık
Teşekkür ederim güncelleme gelicek
yasinyasin5059' Alıntı:Ne zaman gelir V2.0 ?Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Slience™' Alıntı:Şuan 351 mb boş diyo ama facede falan takılıyorum
Hocam rom gerçekten hoşuma gitti yani diğer romları atıyorum geri orınale donuyordum bu baya hoşuma gitti. son uygulamaları android L gibi yaparsanız bide [font='Open Sans', sans-serif]dinamik status bar yaparsanız 10 numara olur. suan ben bi hatayla karsılasmadım. gayet güzel. [/font]Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Ne zaman gelir V2.0 ?Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Slience™' Alıntı:Şuan 351 mb boş diyo ama facede falan takılıyorum
Bilmiyorum müsait olduğum bi zaman elden geçiririm
yasinyasin5059' Alıntı:Hocam rom gerçekten hoşuma gitti yani diğer romları atıyorum geri orınale donuyordum bu baya hoşuma gitti. son uygulamaları android L gibi yaparsanız bide [font='Open Sans', sans-serif]dinamik status bar yaparsanız 10 numara olur. suan ben bi hatayla karsılasmadım. gayet güzel. [/font]Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Ne zaman gelir V2.0 ?Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Rom mükemmel olmuş hocam lütfen sürekli güncelleme verin çok beğendim emegınıze sağlık
Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Hocam rom gerçekten hoşuma gitti yani diğer romları atıyorum geri orınale donuyordum bu baya hoşuma gitti. son uygulamaları android L gibi yaparsanız bide [font='Open Sans', sans-serif]dinamik status bar yaparsanız 10 numara olur. suan ben bi hatayla karsılasmadım. gayet güzel. [/font]Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Ne zaman gelir V2.0 ?Slience™' Alıntı:Teşekkür ederim güncelleme gelicek
Söz veremem ama yapmaya çalışacağım
yasinyasin5059' Alıntı:Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Hocam rom gerçekten hoşuma gitti yani diğer romları atıyorum geri orınale donuyordum bu baya hoşuma gitti. son uygulamaları android L gibi yaparsanız bide [font='Open Sans', sans-serif]dinamik status bar yaparsanız 10 numara olur. suan ben bi hatayla karsılasmadım. gayet güzel. [/font][/color]Slience™' Alıntı:yasinyasin5059' Alıntı:Ne zaman gelir V2.0 ?
[/quote]
Söz veremem ama yapmaya çalışacağım
[/quote]
Hocam bide şu bildirim çubuğu bazıları aynı renk bazıları değil onuda halletseniz süper olur vallahi ya
[/quote]
Her uygulamaya yapabilsem yapabilcem ama daha o kadar usta değilim
[hr]
[quote='yasingiller']
Hocam hizli ayarlar bolumunu istedigim romda nas kullanabilirim hangi dosyalari enreye atacagim hakkinda birtakim bilgiler verirsen memnun olurum tesekkurler rom harika emegine saglik
System ui yi alman yeterli system/priv-app ta