yusasarikoc
Kayıtlı Üye
bu rom geliştirilsin şuan bile temiz ve güzel yeni şeylerde katılmalı bence
Dediğini gravitybox ile yapabilirsin. Medya iyileştirmelerinden genisletilebilir ses paneline tik koyctrl' Alıntı:Telefonda ses açıp kapatırken diğer romlarda ses ses açma kutusunda sağ tarafta ufak bir kutu olurdu. Ona tıklayınca uygulama sesleri ve alarm sesini de ayarlıyabileceğimiz seçeneklerde gelirdi. Bu romda öyle olmuyor, dediğim gibi yapabilir miyim, bir yolu varmıdır?
dadaskral' Alıntı:Hocam ekran sapitma sorunu sadece bende mi var ?
SuperDroid' Alıntı:dadaskral' Alıntı:Hocam ekran sapitma sorunu sadece bende mi var ?
Bende sorun yoktu
Hala da yok
Eger bi sorun olsaydi ilk romumu bu tabana yapmazdim zaten
Jelly bean + 6777 sapitma gideren kernel kurun sapmaz
wahsi' Alıntı:Dediğini gravitybox ile yapabilirsin. Medya iyileştirmelerinden genisletilebilir ses paneline tik koyctrl' Alıntı:Telefonda ses açıp kapatırken diğer romlarda ses ses açma kutusunda sağ tarafta ufak bir kutu olurdu. Ona tıklayınca uygulama sesleri ve alarm sesini de ayarlıyabileceğimiz seçeneklerde gelirdi. Bu romda öyle olmuyor, dediğim gibi yapabilir miyim, bir yolu varmıdır?
Oxygen' Alıntı:Hocam benim birkaç sorunum var.
1-) Cihaz rootlu değil.
2-) Wi-Fi simgesi ile hat simgesi arasında fazla boşluk var.
3-) Power Toogles yerine önerebiliceğiniz başka program varmı?Durum çubuğunda işaret bıraktığı için uyuz ediyor biraz.
4-) Xposed ve modülleri yükledikten sonra herhangi bir performans sorunu oluyor mu ?
Oxygen' Alıntı:Hocam benim birkaç sorunum var.
1-) Cihaz rootlu değil.
2-) Wi-Fi simgesi ile hat simgesi arasında fazla boşluk var.
3-) Power Toogles yerine önerebiliceğiniz başka program varmı?Durum çubuğunda işaret bıraktığı için uyuz ediyor biraz.
4-) Xposed ve modülleri yükledikten sonra herhangi bir performans sorunu oluyor mu ?