LazPlayboy
Aktif Üye
Evet şu an bu romu kullanmaya başladım izlenimlerimi yazarım
numbazZ' Alıntı:Hello :goodbye: I see many ROMs is based on this ROM, not only for Discovery, can you please add ukrainian language to it, if it's possible? I realy like this ROM for daily use on my phone, but my language is missing from many other ROMs, and this one too
Thanks
Nozdormu' Alıntı:kendi kamera uygulamasındaki üst taraftaki hdr ile yüz güzellik moduna geçmiyor. sadece mav a geçiyor. google ın kamera uygulamasında ise soldan menüyü çektikten sonra sağ altta çıkan ayarlara girilmiyor. simge beliriyor ama yokmuş gibi davranıyor. kamera konusunda sıkıntısı var yani. ama başka bir hata göremedim. rom çok hafif ve sade. bu roma fix veya güncelleme gelecek mi Dr.Razor™ hocam. yada bunun gibi başka slim rom çalışmaların olacak mı?
SuperDroid' Alıntı:Nozdormu' Alıntı:kendi kamera uygulamasındaki üst taraftaki hdr ile yüz güzellik moduna geçmiyor. sadece mav a geçiyor. google ın kamera uygulamasında ise soldan menüyü çektikten sonra sağ altta çıkan ayarlara girilmiyor. simge beliriyor ama yokmuş gibi davranıyor. kamera konusunda sıkıntısı var yani. ama başka bir hata göremedim. rom çok hafif ve sade. bu roma fix veya güncelleme gelecek mi Dr.Razor™ hocam. yada bunun gibi başka slim rom çalışmaların olacak mı?
@"Dr.Razor™" telefon degisti deneme cihazi olmadigi icin guncelleme veya slim rom calismasi yapamayacak :goodbye:
Nozdormu' Alıntı:neyse bu haliyle kullanmaya devam edicez o zaman
peki sizin önerebileceğiniz güncel slim rom var mı hocam yada slime yakın slimimsi bişeyler
SuperDroid' Alıntı:Nozdormu' Alıntı:neyse bu haliyle kullanmaya devam edicez o zaman
peki sizin önerebileceğiniz güncel slim rom var mı hocam yada slime yakın slimimsi bişeyler
Forumda arastirma yaparak kafaniza gore bir rom bulabilirsiniz
Slim rom burada fazla yok zaten
Slim yazip aratin cikan sonuclara bakin
Nozdormu' Alıntı:bu romla birlikte discovery nin stock romundaki kamera uygulamasını kullanmak mümkün mü? hatta daha da ileri gidip galeri uygulamasını da xperia romdaki galeri uygulamasıyla değiştirmek
ThutancamoN' Alıntı:Nozdormu' Alıntı:bu romla birlikte discovery nin stock romundaki kamera uygulamasını kullanmak mümkün mü? hatta daha da ileri gidip galeri uygulamasını da xperia romdaki galeri uygulamasıyla değiştirmek
https://www.apkmirror.com/apk/sony-mobile-communications/album/album-7-3-0-4-android-apk-download/ xperianın galerisini burdan yükleyebilirsiniz.
Soyle cevap vereyim dogru anladiysam..mesela ben bu lekinin kamerasini ve galerisini cok begendigim icin apk sini ve liblerini yedekledim..kurdugum yeni bir romun kamerasini begenmezsem apk yi ve liblerini yeni romun eskileriyle degistiriyorum..root explirerle system app dosyasina girip olani silip lekininkini koyup ve ayni sekilde libcamera olanlari da lib klasirune koyup permisyonlarini rw,r,r olarak ayarliyorum ve kullaniuorum...leki 2 nin kamerasi cok kaliteli renkler canli ve odaklama net...insallah yardimci olabildim..Nozdormu' Alıntı:ThutancamoN' Alıntı:Nozdormu' Alıntı:bu romla birlikte discovery nin stock romundaki kamera uygulamasını kullanmak mümkün mü? hatta daha da ileri gidip galeri uygulamasını da xperia romdaki galeri uygulamasıyla değiştirmek
https://www.apkmirror.com/apk/sony-mobile-communications/album/album-7-3-0-4-android-apk-download/ xperianın galerisini burdan yükleyebilirsiniz.
Kastettiğim apk olarak yüklemek değil zaten uyumsuzluk sorunu oluyor yüklenmiyor. Romun kamera ve galeri app lerini değiştirmekten bahsediyorum.
Hatta roma toggle dahil etmek. Shake brush dahil etmek. Bunlar nasıl yapılıyor. Hatta stock romdaki DTS yi buna eklemek...