blackdawil' Alıntı:Arkadaşlar romda kullanımı engelleyecek bi hata var mı ? ve kullanan varsa sade ve boyutunun düşük olması telefonu rahatlatıyor mu ? iyi günler.
♦BADBOY♦' Alıntı:blackdawil' Alıntı:Arkadaşlar romda kullanımı engelleyecek bi hata var mı ? ve kullanan varsa sade ve boyutunun düşük olması telefonu rahatlatıyor mu ? iyi günler.
Romu bi kaç ay kullandım kullanımı engelleyecek hiç bir sorunla karşılayşmadım rom çok hızlı ve stabil kurmanı tavsiye ederim. Boyutun düşük olması romun sadeliğinden kaynaklanıyo rom çok sade ve güzel gereksiz hiçbir uygulama yok.
blackdawil' Alıntı:♦BADBOY♦' Alıntı:blackdawil' Alıntı:Arkadaşlar romda kullanımı engelleyecek bi hata var mı ? ve kullanan varsa sade ve boyutunun düşük olması telefonu rahatlatıyor mu ? iyi günler.
Romu bi kaç ay kullandım kullanımı engelleyecek hiç bir sorunla karşılayşmadım rom çok hızlı ve stabil kurmanı tavsiye ederim. Boyutun düşük olması romun sadeliğinden kaynaklanıyo rom çok sade ve güzel gereksiz hiçbir uygulama yok.
eyvallah sağol artta mı kullandın dalvikte mi hangisi daha iyi ?
♦BADBOY♦' Alıntı:blackdawil' Alıntı:♦BADBOY♦' Alıntı:blackdawil' Alıntı:Arkadaşlar romda kullanımı engelleyecek bi hata var mı ? ve kullanan varsa sade ve boyutunun düşük olması telefonu rahatlatıyor mu ? iyi günler.
ART daha iyi kardeşim uçuyo resmen telefon
blackdawil' Alıntı:♦BADBOY♦' Alıntı:blackdawil' Alıntı:♦BADBOY♦' Alıntı:blackdawil' Alıntı:Arkadaşlar romda kullanımı engelleyecek bi hata var mı ? ve kullanan varsa sade ve boyutunun düşük olması telefonu rahatlatıyor mu ? iyi günler.
ART daha iyi kardeşim uçuyo resmen telefon
tmmdr sağolasın
madecan' Alıntı:dalvik nedir art nedir usta yardımcı olabilcek varmı
bultar' Alıntı:Periscope da görüntü alabilen oldu mu bu rom da?
mfa1453' Alıntı:Facebook videoları oynatmiyor!!!