Muhammed Abdülaziz Tüfekçi' Alıntı:ART de swiftkey için bi çare yok mu yaa??? sırf art bu yüzden kullanmıyorum. swiftkeyden vazgeçemiyorumm
ashera' Alıntı:Muhammed Abdülaziz Tüfekçi' Alıntı:ART de swiftkey için bi çare yok mu yaa??? sırf art bu yüzden kullanmıyorum. swiftkeyden vazgeçemiyorumm
Dostum şu linkte adamlar KitKat ve Lollipop'da ART modunda sorun yaşamadıklarını belirtmişler. Eğer sorun gm tabanlı romlarda ise bu romda çalışma ihtimali var, bir dene derim.
http://vip.swiftkey.com/index.php?/topic/11661-swiftkey-and-art-runtime/
malesef bootda kalıyor dolby patchleri yükleyince sanırım framework uyumsuzluğundan dolayıDr.Razor™' Alıntı:Wifi ve seste herhangi bir sorun yok. Burda sizlere diyorum ki ben bu romu en saf haliyle verdim ozellik ekleyecek olsam litekat i bu tabana alir verirdim. Ben bunlari soyluyorum adam iki mesaj sonra yine kisayol yol su yok bu yok basliyor.
Art de bazi uygulamalarin calismamasinin nedeni sudur: android l ile kitkat art arasinda calisma zamani adi art de olsa yine de farkliliklar vardir. Bazi uygulamalar bu yuzden calismaz. Orn: wp+
Dolby icin forumda olan kitkat dolby patchlerden herhangi birini yukleyebilirsiniz. Bunu da sanir onuncu soyleyisim