MadloveR
Administrator
Arkadaşlar Merhaba
Beğeneceğinizi umduğum yeni bir romla karşınızdayım.
Öncelikle bundan sonra roma destek verilmeyecktir.
Hatalar olursa ufak fixler verilebilir.
Özellikler
Umi C1 stock romudur.
Rom ART desteklidir.
Tema desteği vardır.
AOSP OS karışımı bir ara yüzü var.
4-16 GB Uyumludur.
2.SİM test edemedim o yüzden bir şey diyemiyorum. Test edip geri bildirim yaparsanız memnun olurum.
Bilinmesi Gerekenler.
USB olarak pc ye bağlandığında dahili hafızayı görmüyor. Ama bağlantı seçeneklerinden MTP olarak seçerseniz sorun yok her iki hafızayı da görüyor.
Şebeke düşük gösteriyor fakat yaptığım testlerde sinyal normal görünüyor. Yani sorun sadece göstergede.
Romda AOSP klavyeden hariç beğeneceğinizi umduğum ve mutlaka denemenizi tavsiye ettiğim bir klavye daha var. Dil ve giriş ayarlarından aktif hale getirebilirsiniz.
Rom Rootlu ancak Superuser koymayı unutmuşum.
Superuser.apk linkten indirerek apk gibi kurun veya system/app içine atıp izinlerini ayarlayın.
Kurulum
1. Wipe data/factory reset
2.Wipe Cache
3.Wipe Dalvik cache
4.İnstall zip
SS :
Download Linki : UMİC1 BY MADLOVER
Orj. Rom Linki : [font=Arial, sans-serif]http://www.needrom.com/download/umi-c1-kk/[/font]
Teşekkürler
TurkDevs Team
Orochi™
SmiLeToLiFe
Dr.Razor™
bugra333
asderdd
Trid
ErenCan
Cyber71khan
SE®DAR 34
ROM GELİŞTİRİCİ İSMİ VE FORUM ADI VERİLMEK ÜZERE İSTENİLEN YERDE PAYLAŞILABİLİR.
Beğeneceğinizi umduğum yeni bir romla karşınızdayım.
Öncelikle bundan sonra roma destek verilmeyecktir.
Hatalar olursa ufak fixler verilebilir.
Özellikler
Umi C1 stock romudur.
Rom ART desteklidir.
Tema desteği vardır.
AOSP OS karışımı bir ara yüzü var.
4-16 GB Uyumludur.
2.SİM test edemedim o yüzden bir şey diyemiyorum. Test edip geri bildirim yaparsanız memnun olurum.
Bilinmesi Gerekenler.
USB olarak pc ye bağlandığında dahili hafızayı görmüyor. Ama bağlantı seçeneklerinden MTP olarak seçerseniz sorun yok her iki hafızayı da görüyor.
Şebeke düşük gösteriyor fakat yaptığım testlerde sinyal normal görünüyor. Yani sorun sadece göstergede.
Romda AOSP klavyeden hariç beğeneceğinizi umduğum ve mutlaka denemenizi tavsiye ettiğim bir klavye daha var. Dil ve giriş ayarlarından aktif hale getirebilirsiniz.
Rom Rootlu ancak Superuser koymayı unutmuşum.
Superuser.apk linkten indirerek apk gibi kurun veya system/app içine atıp izinlerini ayarlayın.
Kurulum
1. Wipe data/factory reset
2.Wipe Cache
3.Wipe Dalvik cache
4.İnstall zip
SS :
Download Linki : UMİC1 BY MADLOVER
Orj. Rom Linki : [font=Arial, sans-serif]http://www.needrom.com/download/umi-c1-kk/[/font]
Teşekkürler
TurkDevs Team
Orochi™
SmiLeToLiFe
Dr.Razor™
bugra333
asderdd
Trid
ErenCan
Cyber71khan
SE®DAR 34
ROM GELİŞTİRİCİ İSMİ VE FORUM ADI VERİLMEK ÜZERE İSTENİLEN YERDE PAYLAŞILABİLİR.