Whisper' Alıntı:Hmm hocam saolun son birşey soracam whatsappi ayarladan falan ayarlayabilir miyim son uygulamalarda açık kalsın die
ducee' Alıntı:Rom çok stabil süper sadece pil biraz daha yiyor fakat bu gün aklıma geldi telefonu art'a alayım diye. Sıfırdan kurunca normal olarak dalvikte. Neyse aldım art reset attı telefon açıldı fakat birden depolama hatası verdi her girdiğim uygulama, ayarlar falan işlem durdu hatası verdi. Reset attım sonra eski haline getireyim diye dalvik e geçtim sonra telefon hep boot yerinde kaldı. Şimdi romu sıfırdan kuruyorum dalvikte kalıcam hiç ellemicem. Ben hatamı yaptım acaba biyerde ?
adalar' Alıntı:Hocam Elinize Emeğinize sağlık teşekkür ederim Yalnız Rom'un hangisi güncel olanı bir türlü anlayamadım üstteki mi alttaki mi?
Serdar43' Alıntı:adalar' Alıntı:Hocam Elinize Emeğinize sağlık teşekkür ederim Yalnız Rom'un hangisi güncel olanı bir türlü anlayamadım üstteki mi alttaki mi?
Bu Linkteki Olan Güncel Sürümü / Yani Üstteki Güncel Versiyonu
https://yadi.sk/d/5-dY0xCaeoP9X
Serdar43' Alıntı:@"ducee" ayarlardan ses bolumune girin ve orda titresime basin acilan menuden dokunmali geri bildirim olucak (ingilizce kullaniyorum turkcesinden tam emin degilim)