bugra333' Alıntı:Bildirim menüsünde ne var ? Orijinal android L tarzı iste daha ne olsun ?
Eğer çok önemli ise gravitybox ile duzenlersiniz
Hem android l istiyorsunuz hem de yapıyoruz bu sefer şurası şöyle olsun diyorsunuz ama maalesef herkesin zevki farklı
mrctyln53' Alıntı:Arkadaşlar ben telefona kitkat güncellemesini kurmadım. Bu romu yükleyebilir miyim ?
bugra333' Alıntı:Her iki hatta da 3G vardır
Roma şuan için fix gelmeyecek çünkü sorun yok ki romda
declerr' Alıntı:bugra333' Alıntı:Her iki hatta da 3G vardır
GravityBox system framework cevap vermiyor.Çıkılıyor uyarısı alıyorum hem Art da hem dalvik de bu sorun bir tek bendeyse nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olun bari.
mrctyln53' Alıntı:Arkadaşlar ben telefona kitkat güncellemesini kurmadım. Bu romu yükleyebilir miyim ?
mrctyln53' Alıntı:mrctyln53' Alıntı:Arkadaşlar ben telefona kitkat güncellemesini kurmadım. Bu romu yükleyebilir miyim ?
trid hocam bi cevaplar mısın rica etsem
sawash35' Alıntı:Elinize emeginize saglık rom cok guzel fakat ben yatarken telin alarmını kurup kapatıyorum alarm caldıgında ise android guncelleniyor yazısı cıkıyor ve ole kalıyor pili sokup takana kadar bu konuda yardımcı olabiirmisiniz
Senin sayende bu iş olacak gibi şimdi gravity box işaretini koydum fakat framework de yükle/güncelle dediğimde root erişimi alınamadı hatası alıyorum ama telefon rootlu ?Trid' Alıntı:declerr' Alıntı:bugra333' Alıntı:Her iki hatta da 3G vardır
GravityBox system framework cevap vermiyor.Çıkılıyor uyarısı alıyorum hem Art da hem dalvik de bu sorun bir tek bendeyse nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olun bari.
forumda Gravity box kurulum konum var, ona bakarak hatasız şekilde kurarsanız sıkıntı olmayacaktır