ablakori' Alıntı:Çok güzel ancak orj kamera yerine Lenovo camera and gallery gelse daha iyi olurdu. Şahsen en sevdiğim ROM bu ellerinize sağlık beyler.) onun dışında bildirim çubuğunda hangi hatta olduğu yazmiyor,turkcell,avea vs vs. Bide bildirim çubuğuna istediğimiz kadar bulur verilse ne güzel olurdu ve hat sahibi bilgileri yok bildirim çubuğunda. Çok teşekkürler.
bybredlove' Alıntı:Kardesim yukledim guzrl elinize saglik ama patlaklik konusunda sikinti var kendi kendine minimum oluyor ben aciyorum o kapaniyo yardimci olursaniz sevinirim
kardrsim bu rom mukemmrl olmus elinizr saglk sadece flash ile uyari yok linkini atarsabiz sevinirim bide parlaklik kendi kendine dusuyo ne yapmam gerekiyo yardimci olursaniz sevinirim. Saygilar
Naci Dişci' Alıntı:Arkadaşlar ilk önce ellerinize sağlık, harika işler çıkarıyorsunuz, discovery telefonumda xperia z3 romu yüklü, cwm den telefonumun yedeğini telefonun hafızasına aldım, şimdi merak ettiğim ben bu romu yüklesem ve iki gün sonra tekrar önceki roma dönmek istesem , almış olduğum yedek ile geriye dönebilirmeyim?
erenanapa' Alıntı:V13 için yapılacaklar
- xsolo kamera yerine lenovo kamera and gallery kullanırsın harika olur çunku kendi kamerasi kalitesiz cekiyo artik yazilimdan kaynaklimi bilemem
-bildirim cubugu her uygulamaya girdigimizde renk degiatirsin
-ram kullanımı biraz daha düzeltilerbilir
- şarz sorununa acilen bakılmalı
-bildirim ışıgı ve flash uyarı ısıgı eklenmeli
Bunları yap v13 buğra hocam otur rom yapmada 1.liğe ?
Wes' Alıntı:erenanapa' Alıntı:V13 için yapılacaklar
- xsolo kamera yerine lenovo kamera and gallery kullanırsın harika olur çunku kendi kamerasi kalitesiz cekiyo artik yazilimdan kaynaklimi bilemem
-bildirim cubugu her uygulamaya girdigimizde renk degiatirsin
-ram kullanımı biraz daha düzeltilerbilir
- şarz sorununa acilen bakılmalı
-bildirim ışıgı ve flash uyarı ısıgı eklenmeli
Bunları yap v13 buğra hocam otur rom yapmada 1.liğe ?
dikkat etsin de başkası ordayken oturmasın