SpeedZodiaC
Aktif Üye
Bu System ui ne oluyor arkadaşlar
waqar889643' Alıntı:Tmp341' Alıntı:waqar889643' Alıntı:v12 was better than v13 :/
Which way?
legend 10 was better than v13 which i guess , in v13 ststus bar icons problem ok and other mobile was getting hot alot , other thing is that i dislike recent view up down etc u can understand :hats y i was saying that v10 is better and also v12 is better : i ill hope that they will INSHALLAH create perfect rom but if they work hard , if i know how to create a rom for noir a900 i ill create but :
waqar889643' Alıntı:legend 10 was better than v13 which i guess , in v13 ststus bar icons problem ok and other mobile was getting hot alot , other thing is that i dislike recent view up down etc u can understand :hats y i was saying that v10 is better and also v12 is better : i ill hope that they will INSHALLAH create perfect rom but if they work hard , if i know how to create a rom for noir a900 i ill create but :
mamilik' Alıntı:ana ekran nasıl coğaltılıyor sadece 2 tane?
Fasty^' Alıntı:mamilik' Alıntı:ana ekran nasıl coğaltılıyor sadece 2 tane?
Bir tane uygulamaya basılı tut anasayfanın sağına doğru sürükle yeni bir tane açılır
mamilik' Alıntı:Fasty^' Alıntı:mamilik' Alıntı:ana ekran nasıl coğaltılıyor sadece 2 tane?
Bir tane uygulamaya basılı tut anasayfanın sağına doğru sürükle yeni bir tane açılır
Sağol kardeşim gülmedin umarım
yunusyunus1356' Alıntı:Hocam romda hata olarak gördügüm tek şey rehberde bildirim cubugu mavi oluyor. browserda da. ve en kotusu çeviricide ve biriyle konuşurken çubuğun pembe olması. rahatsiz edici ben düzeltemedim. Ayrıca system ui deki hata :
Serkan Çelik' Alıntı:yunusyunus1356' Alıntı:Hocam romda hata olarak gördügüm tek şey rehberde bildirim cubugu mavi oluyor. browserda da. ve en kotusu çeviricide ve biriyle konuşurken çubuğun pembe olması. rahatsiz edici ben düzeltemedim. Ayrıca system ui deki hata :
o renk degistirme bilerek yapılmıs biseydır uygulamaya gore renk degıstırır ama systemuıdekı hatayı bilemem
UnmoveD' Alıntı:şarj durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz
UnmoveD' Alıntı:şarj durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz
saymyname' Alıntı:Bildirim çubuğu çok uğraştırıyor, wifi açma kapama işlemi için ayarlara girmek gerekiyor, orta tuşa uzun basınca çıkan uygulama sonlandırma ekranında çarpı işareti yerine shake&brush gelse daha iyi olurmuş bunlar dışında gayet güzel bir rom yapan arkadaşın ellerine sağlık. :flowers: